Originele trouwkaartentrouwkaarten

Mooie, originele trouwkaarten voor jullie mooiste dag

Just say Yes! Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Een mooie, maar ook intensieve periode breekt aan... Natuurlijk hoort daar ook het uitzoeken van een passende originele trouwkaart bij.

Studio Koekepeer ontwerpt recht vanuit het hart. Vrolijk en passioneel. En we houden van het leven én van een feestje op zijn tijd: Viva la Vida! Dat zie je terug in onze diverse trouwkaarten: een vrolijke, kleurrijke collectie maar ook trendy vintage in Studio Koekepeer stijl waar jullie zélf je eigen signatuur in aan kunnen brengen. Met de ontwerptool voeg je eenvoudig zelf elementen toe, of laat je ze juist weg. En je plaatst je eigen teksten en (eventueel) foto's.

gratis persoonlijke proefdrukTevreden over de trouwkaart? Sla het ontwerp op om het op een later moment nog eens te bekijken en aan te passen. Samen het eindresultaat op papier bekijken? Gebruik de code GPHAPPY en ontvang een GRATIS persoonlijke proefdruk van jullie eigen huwelijkskaart. Écht helemaal blij met het ontwerp?! Bestellen maar ... In de regel geldt voor 12.00 uur besteld is de volgende dag in huis.
Kaart 1 tot 100 van 109 totaal
Pagina:
<<12

Trouwkaarten ontwerpen waar je ‘JA!’ tegen zegt

De klokken luiden bijna voor jullie huwelijk. Voordat het grote feest mag beginnen, moet er nog wel het een en ander worden geregeld. Om alvast in de ‘ja’ stemming te komen, kan je beginnen met het ‘ja’ zeggen tegen de trouwkaart. Hier begint het hele trouwavontuur.

Gelukkig is Studio Koekepeer ervaren op gebied van bruiloften. We hebben naast trouwkaarten namelijk ook Save the Date kaarten, menukaarten en bedankkaarten. Alle kaarten zijn vanuit het hart ontworpen om het bruidspaar blij te maken. Niet iedereen heeft dezelfde smaak, daarom hebben wij verschillende stijlen kaarten in onze collectie. Het leukste is natuurlijk dat de Save the Date kaarten, trouw-, menu- en bedankkaarten dezelfde stijl hebben. Dat hebben wij natuurlijk ook!

Hoe bestel ik mijn trouwkaarten?

1) Kies een kaart uit die jullie mooi vinden.
2) Klik op jouw favoriete kaart. Op deze pagina zie je alle informatie over de kaart.
3) Klik op ‘Maak dit ontwerp’ om jouw kaart te personaliseren met namen, foto’s, trouwdatum. Als je wil kan je er nog extra teksten en illustraties aan toevoegen.
4) Sla je ontwerp op en klik op bestellen.
5) Je moet als eerste een account aanmaken, vervolgens kun je de kaarten bestellen.

Een foto die jullie liefde verwoordt

Jullie leven nu op een roze wolk en kunnen niet langer wachten totdat jullie zijn getrouwd. Een mooie liefdevolle foto kan dan niet ontbreken op jullie trouwkaart. Je kan de foto zelf toevoegen in onze ontwerptool. Zodat jullie stralen op de kaart.

Liefde kent geen grenzen

Elkaar de liefde verklaren kan op alle leeftijden. Jong, oud het maakt niet uit want liefde kent geen leeftijden. Ook als je al wat ouder bent wil het natuurlijk niet betekenen dat jullie trouwkaart oubollig en saai hoeft te zijn. In de categorie ‘Hip en Trendy’ vind je trouwkaarten die, je raadt het al, hip en trendy zijn volgens de laatste trends.

Is vintage helemaal jouw ding?

Iedereen heeft zo zijn eigen stijl. Ben je helemaal gek van vintage? Dan heb je geluk, want Studio Koekepeer heeft het allemaal! De vintage trouwkaarten kun je herkennen aan de sierlijke krullen en lijnen, mooie poeder pasteltinten, maar ook aan de old school polaroid foto’s.

Originele trouwkaarten maken

Jullie willen niet achter de feiten aanlopen. Dus een trouwkaart die half Nederland al heeft gebruikt is een no go. Bij Studio Koekepeer hebben wij de meest originele trouwkaarten. Veel verschillende soorten kaarten, die je zelf ook nog eens naar wens kan aanpassen. Kaarten met een krijtbord, waterverf, kaftpapier achtergrond of een achtergrond met een printje.