Oplage geboortekaartjes bestellen

Ons kindje is geboren - ik wil de geboortekaartjes bestellen

Stap 1: Je hebt een leuk ontwerp gevonden tussen onze geboortekaartjes voor een meisje, jongen, tweeling of drieling, en daarvan ook al een drukproef besteld.

Stap 2: Jullie kindje is nu geboren, de geboortegegevens heb je aan ons doorgegeven per mail: info@studiokoekepeer.nl of per whatsapp 06-24141185 met onderwerp "KINDJE GEBOREN".

Stap 3: Jullie hebben van ons weer een digitale proef ontvangen van jullie geboortekaartje met de juiste geboortegegevens erin

verwerkt, en jullie kaartje is nu helemaal naar wens.

Stap 5: Kies hieronder jullie kaartformaat (of gebruik onze meegezonden link in de mail) en bestel de gewenste aantal kaarten (en enveloppen). 

Stap 5: Geef ons nog even een akkoord op de laatste digitale proef, zodat wij zeker weten dat het kaartje helemaal goed is en wij het drukbestand kunnen doorzetten naar de drukkerij. 

 


VIERKANTE  KAARTEN  |  Dubbelgevouwen

VIERKANTE  KAARTEN   Enkel  (insert)

LANGWERPIGE  KAARTEN  |  Dubbelgevouwen  -  Luikvouw  -  Enkel  (insert)

RECHTHOEKIGE  KAARTEN  |  Dubbelgevouwen  -  Enkel  (insert)


Direct geboortekaarten bestellen zonder drukproef vooraf

Jullie kindje is al geboren, je hebt een leuk kaartje gezien tussen onze ontwerpen, en je wilt direct kaarten bestellen zonder een drukproef vooraf te ontvangen. Dat kan zeker!

Kijk even in welke formaten jullie gekozen ontwerp beschikbaar is en bestel hierboven in dat formaat de kaarten. Noteer in het opmerkingen-veld (in de laatste stap van de bestelling) het Artikelnummer van jullie gekozen kaart en de gegevens die wij

in dat ontwerp moeten verwerken. Een aanvullende mail sturen mag natuurlijk ook altijd (info@studiokoekepeer.nl).

Wij sturen jullie zo spoedig mogelijk een digitale proef van jullie gekozen ontwerp met de doorgegeven gegevens erin verwerkt. Je mag ons daarop altijd nog correcties doorgeven. En wanneer jullie digitale proef helemaal naar wens is, dan zetten wij de drukbestanden zo snel mogelijk voor jullie door naar de drukkerij.