Over Studio Koekepeer

Hi! Wat leuk dat je op onze site bezoekt. Waarschijnlijk ben je ook benieuwd wie Studio Koekepeer nu eigenlijk is?

Algemeen...

Studio Koekepeer ontwerpt en illustreert met passie en onuitputtelijk enthousiasme. Vanuit de Studio komen de mooiste, liefste, stoerste, tikje eigenwijze en immer vrolijke ontwerpen tot stand in prachtige collecties paperware en lifestyle producten.

Via deze site bestel je eenvoudig online de allerliefste geboortekaartjes en trouwkaarten met persoonlijke service.


Wie ben ik...

Mijn naam is Saskia Verhoef, en ben getrouwd met Rob. Samen hebben we een bijzonder dochtertje van inmiddels 19 jaar, onze dochter heeft namelijk een verstandelijke maar ook een lichamelijke beperking. Het is een heerlijke vrolijke meid, waar we erg van genieten. Omdat oppas regelen lastig is werk ik altijd vanaf huis. Zo ben ik er altijd voor onze dochter wanneer dat nodig is.

Ontwerpster Studio Koekepeer

Als klein kind was ik al helemaal gek van tekenen, kleuren of verven.
Na een opleiding op het Grafisch Lyceum ben ik eerst een tijd aan het werk geweest als vormgeefster bij een uitgeverij en drukkerij. Buiten dat werk werd ik door vrienden, buren en familie met regelmaat gevraagd of ik misschien een uitnodiging, geboortekaartje of trouwkaart wilde ontwerpen. Superleuk natuurlijk! En daar is het voor mij dan ook eigenlijk allemaal mee begonnen.... 

 

Studio Koekepeer bestaat al sinds 2002, in eerste instantie opgericht door Eva. Illustreren en ontwerpen was ook haar passie. Ze maakte vele vrolijke en kleurrijke afbeeldingen. Inrichters van kinderkamers, wachtruimten van verloskundigenpraktijken, creches en scholen wisten de weg naar Studio Koekepeer daarna al snel te vinden. De illustraties vonden gretig aftrek in vele verschillende toepassingen. Eva zocht er wat handjes bij....Dit was de perfecte match, een mooie, maar vooral ook een gezellige samenwerking!

Er volgden mooie samenwerkingen met producenten, uitgevers en fabrikanten van allerlei happy lifestyle producten met wie we de mooiste Studio Koekepeer collecties samenstelden: serviezen, stationery producten, back-to-school collecties, kitchen- en home textiles en kinderstoffen. Zo zette we ook samen met Peijnenburg een speciaal voor Peijnenburg ontworpen koekblik in de markt.

Nadat Eva een mooie nieuwe uitdaging is aangegaan en Studio Koekepeer helaas heeft verlaten, heb ik besloten het wat kleiner te houden, maar zeker niet met minder passie en inzet. Voor mij is een opdracht pas geslaagd wanneer de klant 100% tevreden is.