WAT VIND JIJ?

Wat is jouw ervaring? Ben je tevreden over jouw kaartje en onze service?

Wij horen graag jouw mening over de kwaliteit van onze kaarten, producten, en ook over onze service

Vul hieronder je reactie in, wij plaatsen 'm op de site. Heb je een vervelende ervaring of een klacht, stuur ons dan even een mailbericht, eventueel met foto, naar info@studiokoekepeer.nl 

zodat we één en ander op kunnen lossen. Buiten dat wij erg blij zijn met jullie feed-back, verloten we regelmatig een leuke attentie onder de inzendingen.

Reactie plaatsen

Reacties

Familie v.d. Ende
een jaar geleden

Drie jaar geleden hebben we voor de geboorte van onze dochter zelf een kaartje ontworpen via de website van Studio Koekepeer. Nu ik zwanger was van onze zoon wilden we een geboortekaartje in dezelfde stijl. De mogelijkheid om zelf te ontwerpen is er helaas niet meer en tussen de voorbeelden op de website konden we niet precies datgene vinden wat naar onze wens was. Ik heb toen contact gezocht met Saskia. Zij heeft ons zeer goed geholpen en alle moeite gedaan om het kaartje naar onze wensen aan te passen. We zijn dan ook heel blij met het eindresultaat! Daarbij ook nog een supersnelle service: de kaartjes werden aan huis bezorgd toen we net thuiskwamen uit het ziekenhuis. Heel erg bedankt!

Marian
een jaar geleden

Als je van persoonlijk contact houdt, iets unieks wilt en het fijn vindt om niet zelf te hoeven ontwerpen met een online programma maar dat deel graag over laat aan iemand die heel creatief is en meedenkt... dan zit je hier goed! Wij zijn super blij met het eindresultaat; een prachtig kaartje waar geen 2e van te vinden is!

Mandy
2 jaar geleden

Bijna 11 jaar geleden bestelde ik bij Studio Koekepeer ons eerste geboortekaartje. Die leuke kaart met goede service zorgde ervoor dat wij voor onze andere kinderen ook gelijk wisten waar we moesten zijn voor de kaarten. Kort geleden onze 5e kaart besteld en weer helemaal tevreden! Dankzij Saskia weer een hele leuke kaart met uiltjes! Alle wensen weet zij te verwerken in de kaart. Echt een aanrader!

Rianne
2 jaar geleden

Erg blij met de geboortekaartjes van onze tweeling! Goede service en er wordt leuk met je mee gedacht!
Heel erg bedankt!

Hieronder wat willekeurige reacties door de afgelopen jaren heen

december 2021 - Marcel en Hester "Wij hebben drie keer geboortekaartjes bij jullie mogen bestellen voor onze twee zoontjes en dochter! Wat waren (en zijn) de kaartjes mooi! We hebben er ook erg leuke reacties op gekregen en wij zijn er nog steeds trots op. Bedankt voor jullie hulp en service." 

augustus 2021 - Barbara: "Hier een kaartje op maat laten maken. Fijn die persoonlijke service. Er was meer mogelijk dan wij aanvankelijk hadden gedacht. Wij zijn mega blij met het eindresultaat!"

juli 2021 - Christel: "Het bestaat nog; een bedrijf waar je je kaartje helemaal naar wens kan laten aanpassen. Dankjewel voor de persoonlijke hulp Saskia. Wij zijn blij!"

februari 2021 - Joanne: "Bedankt voor de mooie kaarten en de fijne samenwerking."

november 2020 - Katinka: "Leuk dat jullie nu ook setjes kerstkaarten verkopen. Ik ben echt fan van jullie!"

augustus 2020 - Peggie: "Wij hebben de samenwerking met Studio Koekepeer als heel prettig ervaren. Hier word je tenminste nog persoonlijk geholpen. Wij hadden een tweeling jongenskaartje gevonden op de site die wij wat aangepast wilden hebben omdat wij een jongen en meisje verwachtte. Zelf kregen we het niet helemaal voor elkaar. Maar één mailtje naar dit bedrijf en ons geboortekaartje werd helemaal naar wens voor ons aangepast. "

mei 2020 - Ilonka: "Wat een goede en vriendelijke service, ik ben erg blij en kom zeker bij jullie terug!"

januari 2020 - Claudia "Voor de 4e keer geslaagd bij Studio Koekepeer! Super blij met de kaartjes en de service is top! Voor iedereen aan te bevelen!"

oktober 2019 - Tim "Onze dochter is 1 okt geboren. Wij in alle vermoeidheid de kaarten besteld echter kwamen wij er bij ontvangst achter dat er een foutje in zat. Dezelfde dag nog contact gehad met Studio Koekepeer...alles heel, heel netjes opgelost! Foutje is direct hersteld en nieuwe kaarten zijn de volgende dag nog opgestuurd tegen een zeer nette prijs. Daarnaast ontvingen wij dezelfde dag nog post vanuit Studio Koekepeer met een persoonlijk kaartje om de pijn te verzachten + mooie afsluitzegels voor op de envelop. nogmaals dank voor jullie hulp!."

april 2019 - Joyce "Goede vrienden van ons vertelde ons al dat jullie zo ontzettend vriendelijk waren en echt meedenken. Dat was geen woord gelogen. Zelfs in het weekend kregen wij keurig antwoord op onze vragen en werden wij geholpen met ons probleem. Ons geboortekaartje staat klaar in ons account. Laat die kleine meid nu maar snel komen, kan niet wachten."

december 2018 - Thijs, Bianca en Leia Aimée "Wat zijn ze gaaf! We krijgen heel veel leuke reacties!. Jullie hartstikke bedankt voor de hulp en begeleiding bij het maken van de kaartjes en de goede service! Ik zal jullie zeker aanbevelen in onze omgeving ;) Veel liefs!"

oktober 2018 - Marjolein Verhoef "Ik ben in Valencia en vergaap mij aan de mooie stoffen hier! Wij besluiten een paar lapjes mee te nemen om er thuis een kleedje van te maken.. als souvenir. Nu hangt het lapje in mijn hotelkamer en ik vermaak me met de vrolijke plaatjes. Wat zou er voor een spaans tekstje bij de Haan staan...? "Koekepeer.nl". Eh.. dit Spaanse souvenir komt uit Holland. En toevallig heet ik ook Verhoef. :-)) Groetjes uit Valencia."

juli 2018 - Fiona "De kaartjes van ons dochtertje Emma zijn zó mooi geworden! We zijn niet alleen verliefd op ons dochtertje maar ook op de kaartjes. We krijgen er ook erg leuke reacties op. Bedankt voor je hulp en geduld Saskia."

maart 2018 - Josephine "Leuke site, mooie kaarten, lieve mensen voor wie geen vraag teveel is, ga zo door Koekepeer!"

december 2017 - Shelly "Wij zijn lange tijd op zoek geweest naar een origineel geboortekaartje, via vrienden bij jullie terecht gekomen. Echt mega blij dat wij deze tip kregen van onze vrienden want wat hebben jullie leuke originele kaartjes! Het proefkaartje ziet er top uit, nu nog eventjes geduld hebben tot onze kleine meid wordt geboren."

oktober 2017 - Laura "Al drie keer hebben wij bij jullie onze geboortekaartjes laten drukken. Wij blijven jullie kaartjes het leukst vinden tussen het vele aanbod. Maar bovenal vonden wij het erg belangrijk dat wij iedere keer weer zo prettig werden geholpen door jullie. Bedankt voor de fijne service!"

juli 2017 - Soumara "Bedankt voor jullie service en de mooie kaarten."

maart 2017 - Eva "Bedankt voor jullie top service! Het kaartje van onze dochter past nu helemaal bij haar kamertje. We zijn erg blij met het eindresultaat en krijgen ook erg veel leuke reacties."

december 2016 - Vera Bos "Ik wilde even laten weten dat ik super blij ben met onze geboortekaartjes! Ze zijn heel erg mooi, precies naar wens, het bestellen ging snel en makkelijk en ik had ze de dag na de geboorte van onze dochter al in huis!."

september 2016 - Marit Berger "Hoi Saskia, Ik wil je even laten weten dat we de bestelling goed hebben ontvangen. We zijn erg blij met het resultaat! En we krijgen zeer veel leuke reacties. Bedankt voor je hulp om het geboortekaartje(s) van onze dochter(s) zo mooi mogelijk te maken."

juli 2016 - Annelia "Wat zijn wij blij dat wij per toeval op jullie site terecht zijn gekomen. We konden maar geen geboortekaart vinden die ons aansprak en iets origineels had. Op jullie site vonden we er gelijk drie! Tja, welke moest het nu gaan worden? Gelukkig kwamen jullie op het geweldige idee om van die 3 kaartjes 1 kaart te maken. Super leuk idee! En wat fijn dat jullie ons daarbij hebben geholpen, nogmaals bedankt!"

januari 2016 - Ellen "Bedankt Studio Koekepeer. We hadden veel wensen maar met jullie engelengeduld hebben wij nu toch ons droomkaartje. En wat zijn we er blij mee. Ook het canvas is schitterend."

oktober 2015 - Marijn van der Linden "Super service, mooie kaartjes, helemaal naar wens."

augustus 2015 - Leona Kuipers "Een super mooi kaartje!! Mooie en makkelijke site! Eenvoudig maken en bestellen. Service is echt uniek! Wij hadden internetproblemen.....maar door de snelle en goede service toch de kaarten de andere dag gekregen, zodat ze nog net voor het weekend verstuurd konden worden. Bedankt!!!"

maart 2015 - Chantal en Marcel "We waren op zoek naar originele trouwkaarten en die hebben we gevonden bij jullie. Wat we nog niet wisten was dat jullie ook nog eens zo'n geweldige persoonlijke service bieden. We wilden onze foto bewerkt hebben, dat was voor jullie geen enkele moeite. Ze zijn echt geweldig geworden onze trouwkaarten, bedankt Eva en Saskia!"

januari 2015 - Patricia "Ik vind jullie servies super! Echt een vrolijke noot op de tafel. Nu de dinerborden nog!

oktober 2014 - Lennart "Wat een superservice! Wij hadden best wat verzoeken met betrekking tot het geboortekaartje dat we hadden gekozen. Complimenten voor jullie geduld en zeer snelle reacties telkens weer. We zijn meer dan tevreden en hebben al enorm veel complimenten voor het geboortekaartje in ontvangst mogen nemen."

april 2014 - Sanne: "Bij deze wil ik jullie bedanken voor de fantastische hulp die jullie mij hebben gegeven bij het geboorte kaartje voor mijn zoon Jop! Ook bij het maken van de canvas kreeg ik gelijk goeie hulp!!! En hij is gaaf geworden hoor! Daarom bedankt!!!
Verder wil ik jullie ook de eer mee geven dat ons (jullie) kaartje, kaartje van de maand is geworden in het blad WIJ jonge ouders van maart jongstleden...
We hebben er een plekje mee gewonnen in het blad en deze eer behoort ook zeker tot jullie!
Super bedankt"

februari 2014 - Manuela: "Graag wil ik jullie bedanken. Als klein kind droomde ik al van een moeder die me thuis op zou wachten met thee. Jammer genoeg heeft dit nooit zo mogen zijn maar zat ik eenzaam en alleen aan tafel met een glas water. Een eeuwigheid geleden, inmiddels ben ik zelf moeder van twee schoolgaande kindjes (7&4 ) en wat ik vroeger zo miste kan ik hen nu bieden. Gezellig een theepot op tafel als je uit school komt. Onze oudste vindt het geweldig! En niet alleen hij, alle vriendjes en vriendinnetjes die hier na school komen! Er is er nog niet 1 geweest die niets over de theepot zei!!! Twee weken geleden heb ik ook het suiker en melksetje aangeschaft het wordt steeds gezelliger aan tafel. Super. Het gevoel dat ik nu bemerk bij mijn kids is dat waar ik vroeger zo naar verlangde! Op deze manier krijg ik het alsnog! Daarvoor wil ik jullie graag bedanken, bij deze!"

december 2013 - Marjon: "Heel goede service Studio Koekepeer! Toen bleek dat  er een paar geboortekaartjes een beetje beschadigd waren zijn ze zonder veel gedoe en mét excuses een dag later nageleverd. Dat is nog eens service, wij vertellen het verder! Bij deze!"

juli 2013 - Mieke: "De geboortekaartjes voor onze Lieke zijn prachtig geworden! Dank voor jullie service en hulp bij het opmaken!"

januari 2013 - Madeleine: "Ik ben gevraagd! Mijn jaar kan nu al niet meer stuk ... Wij gaan trouwen! En niet zonder de geweldige trouwkaarten van Studio Koekepeer!"

november 2012 - Sipco en Monique Reekers: "Via via kwamen wij terecht bij Studio Koekepeer. We waren direct enthousiast over de stijl van de geboortekaartjes. Uiteindelijk hebben we een kaartje uitgezocht en besteld. En we zijn zeer tevreden over de samenwerking via e-mail en de snelle levering!"

september 2012 - Bas en Hannah: "ze zijn binnen! Studio Koekepeer, super bedankt voor alles! Saskia, jij bedankt in het bijzonder voor je engelengeduld met al onze wensen en aanpassingen. Het is dan ook het mooiste geboortekaartje van Nederand geworden ;-) Dank, dank, dank, ook namens Thijs"