Originele geboortekaartjes die je zelf kan maken?

Kies je geboortekaartje, pas het ontwerp naar wens aan en bestel een gratis drukproef

Geboortekaartjes zelf maken was nog nooit zo leuk en eenvoudig. Klik op een categorie geboortekaartjes hier onder en ga aan de slag! Met de ontwerp-tool breng je eenvoudig zelf elementen aan of laat je ze juist weg. En je plaatst je eigen teksten en (eventueel) foto's. Originele geboortekaartjes ontwerp je bij Studio Koekepeer! Met code GPHAPPY bestel je jouw eerste eigen geboortekaartje gratis! Heb je vragen? Hulp nodig? Aarzel niet! Wij staan voor je klaar. Mail ons op info@studiokoekepeer.nl (24/7) of bel tijdens het telefonisch spreekuur op maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 12:00 uur en van 14:00-17:00 uur (of spreek in buiten deze tijden en wij bellen je terug).

 


Uitgebreide collectie geboortekaartjes

Er komt een kindje (bij)! Feest! Van harte gefeliciteerd. De zoektocht naar een mooi, lief, origineel, eigen maar vooral bij jullie passend geboortekaartje is nu begonnen. Studio Koekepeer ontwerpt recht vanuit het hart. Vrolijk en passioneel. En we houden van het leven en al het moois dat nieuw leven met zich mee brengt: Viva la Vida! Dat zie je terug in onze originele geboortekaartjes: een vrolijke, kleurrijke collectie in Studio Koekepeer stijl waar jullie zélf je eigen signatuur in aan kunnen brengen. Hulp nodig? Geen punt! Mail of bel ons, we staan voor je klaar. Wist je dat Studio Koekepeer al ruim 10 jaar geboortekaartjes ontwerpt? Met heel veel tevreden en terugkerende klanten als gevolg. Daar zijn we best een beetje trots op! Lees hier een greep uit de vele (vaak erg lieve) reacties die we van onze klanten mogen ontvangen.

Inspiratie nodig voor jouw geboortekaartje?

Het gebeurt de beste ... het ontbreekt je even aan inspiratie. Welke tekst zet ik op mijn kaartje? Kies ik voor hetzelfde kaartje voor een jongen én een meisje? Of wordt het toch iets heel anders ... Wat is mijn smaak eigenlijk? Een klassiek geboortekaartje in roze of blauw? Of toch ééntje met hippe elementen? Geen nood. We helpen je graag. Kijk eens hier voor voorbeelden die onze klanten maakten, en hier voor inspiratie op gebied van teksten. Liever even met ons sparren? Dat kan altijd: neem contact op voor vrijblijvend advies.

Zelf geboortekaartjes maken?

Met de ontwerptool kan je eenvoudig zelf aan de slag met jullie geboortekaartje. Je kunt zelf teksten plaatsen en de vormgeving aanpassen. Zodra je een account hebt aangemaakt sla de gemaakte kaartjes makkelijk op. Je kunt zoveel geboortekaartjes ontwerpen maken als je zelf wilt. Zo kan je eindeloos variëren en experimenteren. En lukt het niet, of mis je een patroon of ontwerp dat je graag zou willen gebruiken, laat het ons dan weten. We helpen graag! Je kunt ons 24/7 bereiken per mail info@studiokoekepeer.nl of tijdens onze telefonische spreekuren op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:00 en van 14.00 tot 17.00 uur. Telefoonnummer: 06 57 56 38 02.

Veilig online bestellen

Bij Studio Koekepeer bestel je veilig en makkelijk online. Is de kleine straks geboren, kies dan de kaart die je wilt bestellen, pas 'm aan op de laatste gegevens (geboortedatum, lengte, gewicht) en loop het ontwerp nog even goed door op opmaak en tekst. Alles juist? Geen spelfouten? De juiste telefoonnummers genoteerd? Mooi! Je klikt op "bestellen" en de rest wijst zich van zelf. Je betaalt via onze betaalpartner Multisafepay. Is de betaling gedaan dan worden de geboortekaartjes automatisch als bestelling geplaatst, gedrukt en verzonden. Op werkdagen vóór 12:00 besteld is dezelfde dag gedrukt en verzonden. Je hebt de kaartjes dan de volgende dag al in huis.