Een origineel geboortekaartje die je zelf kan maken?

Kies een van onze originele geboortekaartjes en maak deze helemaal zelf naar eigen wens

Originele geboortekaartjes zelf maken was nog nooit zo leuk en eenvoudig. Klik op een categorie geboortekaartjes hier onder, kies dan jouw favoriete geboortekaart, en ga aan de slag! Met de ontwerp-tool breng je eenvoudig zelf elementen aan of laat je ze juist weg. Je plaatst je eigen teksten en (eventueel) foto's. Een origineel geboortekaartje ontwerp je bij Studio Koekepeer! gratis persoonlijke proefkaartMet de code GPHAPPY bestel je jouw eerste eigen geboortekaartje gratis! Heb je vragen? Hulp nodig? Aarzel niet! Wij staan altijd GRATIS voor je klaar. Mail ons op info@studiokoekepeer.nl (24/7) of liever persoonlijke hulp met het ontwerpen van jouw geboortekaart? Bel dan 010 - 307 58 04 tijdens het telefonisch spreekuur op maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 12:00 uur en van 14:00-17:00 uur (of spreek in buiten deze tijden en wij bellen je terug).

 

 

 Geboortekaartjes Meisje

geboortekaartjes meisje

Geboortekaartjes Jongen

geboortekaartjes jongen

 

Geboortekaartjes Tweeling

geboortekaartjes tweeling

 

Geboortekaartjes met foto

geboortekaartjes met foto

 

Silhouet Geboortekaartjes

geboortekaartjes silhouet

Vintage Geboortekaartjes

vintage geboortekaartjes

 

Geboortekaartjes Hartvorm

geboortekaartjes hartvorm

 

 Labelkaartjes geboorte

labelkaartjes geboorte

 

 Krijtbord Geboortekaartjes

geboortekaartjes krijtbord

 Geboortekaartjes Drieling

geboortekaartjes drieling

Nieuwe geboortekaartjes

nieuwe geboortekaartjes

Sluitzegels geboortekaart

sluitzegels geboorte

 

 

 

hartjeUitgebreide collectie geboortekaartjes

Er komt een kindje (bij)! Feest! Van harte gefeliciteerd! De zoektocht naar een mooi, lief, origineel, eigen, maar vooral bij jullie passend geboortekaartje is nu begonnen. Studio Koekepeer ontwerpt recht vanuit het hart. Vrolijk en passioneel. En we houden van het leven en al het moois dat nieuw leven met zich mee brengt: Viva la Vida! Dat zie je terug in onze originele geboortekaartjes: een vrolijke, kleurrijke collectie in Studio Koekepeer stijl waar jullie zélf je eigen signatuur in aan kunnen brengen. Hulp nodig? Geen punt! Mail of bel ons, we staan voor je klaar. Wist je dat Studio Koekepeer al ruim 15 jaar geboortekaartjes ontwerpt? Met heel veel tevreden en terugkerende klanten als gevolg. Daar zijn we best een beetje trots op! Lees hier een greep uit de vele (vaak erg lieve) reacties die we van onze klanten mogen ontvangen.

 

hartjeInspiratie nodig voor jouw geboortekaartje?

Het gebeurt de beste ... het ontbreekt je even aan inspiratie. Welke tekst zet ik op mijn kaartje? Kies ik voor hetzelfde kaartje voor een jongen én een meisje? Of wordt het toch iets heel anders ... Wat is mijn smaak eigenlijk? Een klassiek geboortekaartje in roze of blauw? Of toch ééntje met hippe elementen? Geen nood. We helpen je graag. Kijk eens hier voor voorbeelden die onze klanten maakten, en hier voor inspiratie op gebied van teksten. Liever even met ons sparren? Dat kan altijd: neem contact op voor vrijblijvend advies.

 

hartjeZelf geboortekaartjes maken?

Met de ontwerptool kan je eenvoudig zelf aan de slag met jullie geboortekaartje. Je kunt zelf teksten plaatsen en de vormgeving aanpassen. Zodra je een account hebt aangemaakt sla de gemaakte kaartjes makkelijk op. Je kunt zoveel geboortekaartjes ontwerpen maken als je zelf wilt. Zo kan je eindeloos variëren en experimenteren. En lukt het niet, of mis je een patroon of ontwerp dat je graag zou willen gebruiken, laat het ons dan weten. We helpen graag! Je kunt ons 24/7 bereiken per mail info@studiokoekepeer.nl. Wil je liever persoonlijk geholpen worden met jouw ontwerp? Bel dan 010 - 307 58 04. Ons team: Celine, Manon (voor ontwerp en systeem) en Tom (systeem en voor technische vragen) zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:00 en van 14.00 tot 17.00 uur.

 

hartjeVeilig online geboortekaartjes bestellen

Bij Studio Koekepeer bestel je veilig en makkelijk online. Is de kleine straks geboren, kies dan de kaart die je wilt bestellen, pas 'm aan op de laatste gegevens (geboortedatum, lengte, gewicht) en loop het ontwerp nog even goed door op opmaak en tekst. Alles juist? Geen spelfouten? De juiste telefoonnummers genoteerd? Mooi! Je klikt op "bestellen" en de rest wijst zich van zelf. Je betaalt via onze betaalpartner Multisafepay. Is de betaling gedaan dan worden de geboortekaartjes automatisch als bestelling geplaatst, gedrukt en verzonden. Op werkdagen vóór 12:00 besteld is dezelfde dag gedrukt en verzonden. Je hebt de kaartjes dan de volgende dag al in huis.