Voorbeeld geboortekaartjes

Geboortekaartjes als voorbeeld, gemaakt door jullie!

Een kleine greep uit al het moois dat wij dagelijks tegen komen in onze geboortekaartjes bestellingen. Er wordt soms heel creatief omgegaan met een ontwerp. En dat laten we maar al te graag zien. Wie weet haal je er inspiratie uit bij de zoektocht naar een geschikt geboortekaartje. De getoonde voorbeeld geboortekaartjes worden overigens regelmatig gewisseld zodat we zo veel mogelijk geboortekaarten inspiratie kunnen laten zien. Heb je vragen over een bepaald ontwerp? Vraag ons gerust om uitleg of meer informatie. P.s.: wanneer je op de linkjes onder het geboortekaartje klikt, zie je welk kaartje het uitgangspunt voor het ontwerp is geweest. In verband met privacy plaatsen wij nooit uit onszelf een kaart met zichtbare foto van het kindje. Wij vragen dan altijd eerst toestemming aan de ouders.

geboortekaartjes zelf maken 

1. Het hippe bohemian kaartje met dromenvanger op een waterverf ondergrond is van Djay (F021) 2. Leia heeft een langwerpig groen geboortekaartje (EP019) met losse labeltjes (Fotolabeltjes EP041 en geboortedatum EP042). 3. De langwerpige kaart met botanische bladeren is van zoontje Floris, zijn naam staat in een kadertje met goud stiksel (C082). 4. De geboorteaankondiging van Marit is een eigen ontwerp en heeft dwarrelende roze veertjes en haar naam staat in een groot stoffen hart met roze stikseltje. 5. Het laatste ontwerp, van Sadé, is gebaseerd op een langwerpige kaart met vos uit onze collectie. En heeft een poeder roze chevron patroon en een schattig klein vosje (A315 werd als basis gebruikt).

voorbeelden van geboortekaartjes jongens en meisjes 

1. De grijsgroene geboortekaart met foto in drieluik formaat is van Scott Lyam (Z3044), 2. Het lichtgroene kaartje met schattige uiltjes op een bloesemtak is van Katie (A381), 3. De mintgroene kaart met zebra print is van Jason (A249), 4. Seth heeft ook een groen geboortekaartje met een dubbeldekker vliegtuigje (eigen ontwerp kaart), 5. De twee meisjes Emma en Dieuwke hebben een stoere tweelingkaart met fotolijsten, met de foto van de 2 meiden op een posterhanger (C080).

voorbeelden van geboortekaartjes

1. De roze kaart in drieluik zigzag formaat met dromenvanger is van Louette (Z3032), 2. Het groene drieluik bohemian kaartje met het kleine vogeltje op de dreamcatcher is van Lilly (Z3028), 3. Het krijtbord geboortekaartje met de decoratieve siersels met de geboortedatum in een vaandel is van Ilay (A329), 4. De mintgroene jongenskaart met slinger, de naam in een wolk en gouden details is helemaal zelf ontworpen door de ouders van David (A368), 5. De langwerpige witte kaart met zwarte stippen en de silhouetjes is van Rens (EP027).

voorbeeld van geboortekaartjes 


1. Het groene silhouet kaartje met de twee zusjes is van Emily (FD005), 2. De langwerpige staande kaart met de twee silhouet jongens is van Bram (EP004) 3. De blauwe jongenskaart met de drie broertjes is van Djaimy (A416), 4. Het vergrijsde groene kaartje met foto en stempel is van Senn (eigen ontwerp klant), 5. Willem heeft een langwerpig blauw sterrenkaartje met getekende takjes in de hoeken (EP020).

voorbeeld pastel geboortekaartjes 

1. Het mintgroene fotokaartje met wieberpatroon en twee roosjes is van Imke (A308), 2. Het eigen ontwerp labelkaartje met tipi tent, pijlen en veren is van Collin (EP018 = geboortekaart, EP013 = geboortedatumlabel, EP014 = fotolabel) 3. Het witte kaartje met silhouet tekening is van Noor, afgedrukt op een reliëf/structuur papier waardoor de eenvoud van dit silhouetkaartje mooi tot zijn recht komt. (A417) 4. Kaart met blauwe dromenvanger op een groene ondergrone met kleine sterretjes is van Kye (A388) 5. Groen jongenskaartje met wolk en blauwe sterren is van Vince (A368).

voorbeeld geboortekaart vliegtuig 

1. Het rechthoekige kaartje met vlieg bagagelabel is van Evian (F010), 2. Gwen heeft een mintgroen kaartje met luchtballonnen en wolkjes (A345), 3. Bryan heeft een stoere kaart met dubbeldekker vliegtuig, sterren en luchtballon (A392), 4. Het getekende geboortekaartje met de twee vogels in het vliegmobiel is van Mees (A420), 5. Siem heeft ook een kaartje met een blauw dubbeldeks vliegtuigje en hippe bergen (A410).

voorbeeld geboortekaart 

1. De Hartvormige kaart met bloesem en meisje op wolk is van Charlotte (H018), 2 en 3. Het spijkerstof kaartje met stoere letters en vlinders is van Lynn (A262), Lynn heeft ook een bijpassende kraamfeest uitnodiging met een roze hartjesboom (KA130), 4. De vintage silhouet geboortekaart is van zoontje Morris (A279), 5. Zusje Bobbi heeft ook een vintage kaart met silhouette tekening, zelfs poes zit erbij. (FD005).

voorbeeld geboortekaart jongen 

1. De geboorte aankondiging met vliegtuig op een mintgroene ondergrond is van Oscar (A392), 2. Caspian heeft ook een blauw vliegtuigje op zijn kaart (Z3040), 3. Het sterrenkaartje met konijn is van Kirill (A390), 4. Wouter heeft een retrobusje op zijn geboortekaart met houtprint (A153). 5. Het blauwe jongenskaartje met uil is van Bram (A085).

voorbeelden geboortekaartjes meisje 

1. Vrolijke lieve vogel op grachtenpandjes, dit is het kaartje van Phiene (A349) 2. De langwerpige geboortekaart met flamingo's in de pasteltinten mintgroen en oudroze is van Isabel (C047) 3. De krijtbordkaart met decoratieve sierlijke rand is van Lize (A328) 4. Zusje Dimitra heeft een silhouetkaart met een silhouetje van grote zus met kinderwagen (A375) 5. De rechthoekige enkele kaart met wolkige groene ondergrond en silhouet zusjes is van Amy (F005).

geboortekaarten ideeen 

1. Silhouet kaart voor een meisje van Irene (A417) 2. De ouders van Anna hebben deze roze silhouette kaart helemaal zelf samengesteld (A351) 3. Deze enkele geboortekaart met vliegtuig is van zoontje Benjamin (F010) 4. Rutger heeft een getekend geboortekaartje met kippen (A030) 5. Elena heeft een mooie babyroze kaart met vlinders in een zilveren fotolijst (A202)

voorbeeld silhouet geboortekaartjes 

1. Dochter Bliss heeft een lief geboortekaartje met vogel in een fotolijst (A156) 2. Het mintgroene kaart met roze vliegtuig is van Jacky (A391) 3. Het hippe langwerpige kaartje met de twee meisjes is van dochtertje Alyssa (EP002) 4. Het vierkante silhouet kaartje met meisje en kinderwagen is van Mara (A278) 5. De enkele kaart met de 2 silhouette jongetjes is van Teun (F004)

voorbeeld geboortekaartjes 

1. Dochtertje Jasmijn heeft een echte roze meidenkaart met een vrolijke vogel op een wereldbol (A072) 2. Het groene kaartje met dromenvanger is van zoontje Kai (A388) 3. Niels heeft een stoere langwerpige kaart met wolk en sterren (C062) 4. Het lieve vintage geboortekaartje met roze hert en naamlabel is van Dani (A272) 5. Tijn heeft een hip enkele geboortekaart met vliegtuig en wolkjes (EA392)

voorbeeld originele geboortekaartjes 

1. Zoontje David heeft een vintage kaart met wolk, sterren en blauwe hartjes (A368) 2. Dochtertje Rasha heeft een vintage geboortekaartje met een roze hertje en een kraft naamkaartje (A272) 3. Het kaartje met ooievaars op een blauwe ruitjes ondergrond is van zoon en broertje Roel (A044) 4. De geboorte-aankondiging met silhouette broer en zusje is van Lize (A417) 5. De drieluik zigzag kaart met dromenvanger is van Djem (Z3028)

 

voorbeeld geboortekaartjes

1. Isa-Lynn heeft een kaart met een roze hertje en roze vlinders (A272) 2. Zoontje Quinn heeft een zigzag kaartje met een blauw hertje en paarse vlinders (Z3009) 3. Esma heeft een langwerpige enkele geboortekaart met silhouette zusjes hand in hand lopend (EP002) 4. De langerpige krijtbord kaart met banier en een kraft label aan een blauw strikje is van zoontje Jaylenn (C066) 5. Het drieluik geboortekaartje met de twee olifanten, hartjes en de tekst "Zusje" is een compleet eigen ontwerp voor dochtertje en zusje Renske (Z3028)

 

Voorbeelden geboortekaartjes 

1 en 2. Geboortekaart (A131) en babyshower kaart (KA131) met boom op een blauwe stippen ondergrond zijn van zoontje Rogan 3. Het rustige geboortekaartje met witte wolk en sterretjes is van dochtertje Maud (A367) 4. Zusje Loïs heeft een silhouet kaartje, meisje met kinderwagen (A417 eigen ontwerp klant). 5. Zoontje Sylvain heeft een hippe kaart met vliegtuigje en wolkjes (A392). 6. Dochtertje Sue heeft een lief pastelkleurige aankondiging voor haar geboorte met luchtballonnen, wolkjes, roosjes en vlinders (A345)

 

voorbeeld lieve geboortekaartjes

 1. Vrolijke geboortekaart met vogel op een blauwe schuine ruit ondergrond is van Mats (A187) 2. Vesper heeft een origineel eigen ontwerp geboortekaartje met vintage stipjes en vlinders (A316)3. Dochtertje Carissa heeft ook een eigen ontwerp kaart met hart op een zalmroze ondergrond en sierlijk wit kader rondom (A375) 4. Zoontje Brent heeft een vintage kaartje met silhouet zusje en baby Brent in de kinderwagen (F006) 5. En dochtertje Jayda Lexi heeft een schattig pastelkleurige geboorte aankondiging met roosjes en washi tape op old school papiertjes (A306)

 

voorbeeld unieke geboortekaartjes

 1. Dochtertje Norah heeft een romantisch geboortekaartje met roosjes op een vintage barok ondergrond (C039) 2. Zoontje Bram heeft een stoer krijtbord kaartje met een piraat in een vintage fotokadertje met hartjes en vogel (EA354) 3. De mintgroene geboortekaart met roze bloesemtak en vogeltje is van Liz (A381) 4. Florijn heeft een schattig kaartje met knuffelkonijn op een blauwe stippen ondergrond (A402) 5. En het unieke ontwerp voor zoontje Levi is een kaart in krijtbord stijl met een groot blauw hart met naam (A331)

 

voorbeeld geboortekaartjes met dieren

 1. Het langwerpige kraamborrelkaartje met flamingo's in een mintgroen en oudroze kleurstelling is van Elise (KC047) 2. Het vintage kaartje met luchtballonnen en wolkjes is van zoontje Bardot (A346) 3. Fem heeft een zachtroze geboortekaart met dromenvanger en veertjes (A387) 4. De kaart met een roze hert in een zilveren lijst is van Fenna (A184)       5. Evi heeft een langwerpig vintage kaartje met knuffelkonijntje (C043)

 

voorbeeld geboortekaartjes jongen en meisje

 1. De langwerpige geboortekaart met vw busje op een blauwe sterrenpatroon en hartjes is van Brent (C048) 2. Dochtertje Sofia heeft een lief kaartje met roze stippen en steigerhout met bloempatroon, lint en strikje (A220) 3. Brenn heeft een vrolijk geboortekaartje met uil in een gouden lijst met strik (A163) 4. Het langwerpig kaartje krijtbord met banier en kraft label is van Asayra (C065) 5. Dochter Elodie heeft een mintgroene geboortekaart met uiltjes op een bloesemtak (A381)

 

voorbeeld lieve geboortekaartjes

 1. De geboortekaart met luchtballon op een vintage ondergrond is van dochtertje Imke (A288) 2. De enkele kaart met  grachtenpandjes op een steigerhouten achtergrond is van zoontje Daan (EA350) 3. Roan heeft een geboortekaartje met naam en geboortedatum op een blauwe wolkige ondergrond en met blauw lint (A370) 4. Lilly heeft een langwerpig flamingo kaartje in mooie oud roze en mintgroene kleurstelling (C047) 5. Annefleur heeft een kaart met Amsterdamse huisjes in vrolijke roze en rode kleurstelling (A351)

 

voorbeeld geboortekaarten met sterren

1. Evie heeft een vintage kaartje met wolk en klein vogeltje (A367) 2. De langwerpige kaart met babyroze sterren ondergrond, een kraft label en stoer lettertype is van dochtertje Britt (C051) 3. Zoontje Erik heeft een geboortekaart met mintgroen sterrenpatroon en steigerhout met polaroid (A344) 4. Tess heeft een stoere roze sterrenkaart met spijkerstof label (A258) 5.Dochter Faith heeft een vintage roze sterren geboortekaartje met een oud papiertje voor de naam (Z3001)


voorbeeld geboortekaartjes vintage

1. Nova heeft een kaart met wolk, sterren en hartjes (A367)  2. Het kaartje met het roze konijntje op een kraft en roze harten ondergrond is van Evy (A373) 3. Dochtertje Suze heeft een langwerpige vintage geboortekaart met flamingo's (C047) 4. Dochter Juna heeft ook een geboortekaartje wolk met roosjes (A367) 5. En de langwerpige kaart met wolk en roze sterren is van Nore (C061)

 

voorbeeld geboortekaartjes

Langwerpige sterrenkaart met stoer lettertype (C049) van Eva, geboren op 1 december 2016

Schattig kaartje met konijntje op een oudroze stipjes achtergrond (Z3017) van Naomi, geboren op 6 december 2016

Geboortekaartje panterprint met roze strikje (A246) van Charissa, geboren op 15 december 2016

Vintage geboortekaart met schattig vogeltje (A278) van Sanne, geboren op 21 december 2016

Lief maar stoer vintage kaartje met vlinders en tape (A316) van Senne, geboren op 21 december 2016

voorbeeld vintage geboortekaart 

Vintage geboortekaart wolk met sterren oudblauw (A368) van Casper, geboren op 3 november 2016

Langwerpig kaartje wolk met sterren roze (C061) van Juliëtte, geboren op 13 november 2016

Lief geboortekaartje ooievaar familie met roze ruitjes (A043) van Dimphy, geboren op 16 november 2016

Kaartje met wolk, strikje en vogeltje (A367) van Sarah, geboren op 16 november 2016

Langwerpige kaart met vintage konijntje en kladblok (C043) van Maren, geboren op 1 december 2016

voorbeeld vrolijke geboortekaartjes 

Geboortekaart met beer en hert op een geruit babyblauw stofje en kraft (A360) van Mart, geboren op 3 oktober 2016

Langwerpig vintage kaartje met wolken en luchtballonnen (C053) van Romée, geboren op 3 oktober 2016

Geboortekaartje steigerhout met piraatje en vogel (A068) van Noud, geboren op 3 oktober 2016

Vintage geboortekaart dromenvanger (A388) van Rowen, geboren op 6 oktober 2016

Vintage drieluik zigzag kaartje met hert en houten wolkjes (Z3010) van Julia, geboren op 19 oktober 2016

voorbeeld hippe geboortekaartjes 

Geboortekaart droomvanger vintage ondergrond (A387) van Aylinn, geboren op 9 september 2016

Geboortekaartje luchtballonnen oudblauw met oudgroen (A346) van Abel, geboren op 16 september 2016

Langwerpig flamingo kaartje met ruitjes (C047) van Jasmijn, geboren op 19 september 2016

Geboortekaartje dromenvanger vintage (A387) van Phileine, geboren op 24 september 2016

Langwerpig kaartje met wolk en luchtballonnen (EL007) van Bo, geboren op 27 september 2016

voorbeeld vintage geboortekaarten

Vintage kaartje met wolk en sterren (A368) van Faas, geboren op 31 juli 2016

Vintage geboortekaart met stippenpatroon en oudroze vlinders (A316) van Fenna, geboren op 4 augustus 2016

Langwerpige kaart met stoer lettertype (C051) van Maud, geboren op 11 augustus 2016

Langwerpig vintage kaartje met luchtballonnen en wolkjes (C053) van Elysia, geboren op 21 augustus 2016

Kaart met hollandse grachtenpandjes en roze wieber ondergrond (A349) van Nina, geboren op 28 augustus 2016

voorbeeld geboortekaartje 

Geboortekaart lijstjes met slabber en babypakje etc. (compleet eigen creatie klant) van Thijmen, geboren op 1 juli 2016

Krijtbord kaartje met vaandel (A328) van Charlize, geboren op 6 juli 2016

Silhouette kaartje met roze hartjes en slinger (A375) van Emma, geboren op 27 juli 2016

Vintage kaartje sterren en naamlabel (C050) van Sam, geboren op 28 juli 2016

Langwerpige vintage geboortekaart met hout en stippen (compleet eigen ontwerp klant) van Joe, geboren op 30 juli 2016

voorbeeld originele geboortekaartjes 

Sterren kaartje met retrobusje (A159) van Hein, geboren op 6 juni 2016

Kaartje met groot hart, label en stempel (A305) van Siem, geboren op 6 juni 2016

Welkom thuis kaartje met grachtenpandjes en 2 vliegende ooievaars (A351) van Noor en Roos, geboren op 7 maart 2016

Vintage kaartje luchtballon en klassiek tekstkadertje (A288) van Benja, geboren op 18 juni 2016

Langwerpig kaartje sterren tweeling (C055) van Jent en Ries, geboren op 28 juni 2016

voorbeeld geboortekaartjes vintage 

Vintage kaartje luchtballonnen (A346) van Marcus, geboren op 1 mei 2016

Krijtbord kaartje met retrobusje (A353) van Fenna, geboren op 4 mei 2016

Vintage geboortekaart met naam (A317) van Tijn, geboren op 6 mei 2016

Wolkig kaartje vintage met rozen en old school papiertje (A278) van Aurélie, geboren op 12 mei 2016

Kaartje met grachtenpandjes en hart met stikselrandje (A349) van Nedah, geboren op 31 mei 2016

voorbeeld vrolijke geboortekaartjes

Kaartje vliegende ooievaar en schulpkader (A200) van Sanne, geboren op 5 april 2016

Vintage kaartje met bolderkar (Z3005) van Mick, geboren op 8 april 2016

Kaartje met boom en hertje (A130) van Evi, geboren op 18 april 2016

Kaartje met hout en sierhoekjes en zilveren lijst (A216) van Dylana, geboren op 19 april 2016

Langwerpige kaart krijtbord met vrolijk blond meisje (C059) van Lizz, geboren op 20 april 2016

voorbeeld geboortekaartjes 

Harten kaartje krijtbord (A330) van Fiona, geboren op 8 maart 2016

Sterren zigzag drieluik kaart (Z3003) van Jip, geboren op 11 maart 2016

Kaart met luchtballonnen en wolkjes (C054) van Jesse, geboren op 25 maart 2016

Geboortekaart ooievaars familie met schulpkader (A201) van Noud, geboren op 16 maart 2016

Langwerpige kaart met bloemen en sterren (C050) van Luus, geboren op 30 maart 2016

voorbeeld geboortekaartje

Stoer sterren kaartje zigzag (Z3003) van Bas, geboren op 5 februari 2016

Langwerpig kaartje vintage met hartjes en hertje (C045) van Sas, geboren op 6 februari 2016

Uniek geboortekaartje met hart tegen een roze wolkige ondergrond (A351) van Sara, geboren op 7 februari 2016

Geboortekaart ooievaar met sterren (A021) van Daan, geboren op 20 februari 2016

Zigzag kaart met hartjes en konijntje en naam op tape (Z3018) van James, geboren op 24 februari 2016

voorbeeld geboortekaartje

Retro geboortekaartje met retrobusje (C048) van Karlijn, geboren op 2 januari 2016

Uniek krijtbord kaartje met vaandel, sterren, hartje, babyflesje (A333) van Dries, geboren op 19 januari 2016

Geboortekaartje vintage konijn met old school papiertjes (A317) van Silvijn, geboren op 24 januari 2016

Langwerpig geboortekaartje bloemen en grijs geruit lint (C035) van Anna-Lynn, geboren op 26 januari 2016

Stoer sterren geboortekaartje met naam en strik (A314) van Liv, geboren op 30 januari 2016

voorbeeld vrolijke geboortekaartjes 

Trendy geboortekaart Flamingo met hartjes (C047) van Eveline, geboren op 19 december 2015

Kaartje grachtenpandjes met vrolijke vogel (A349) van Vera, geboren op 16 december 2015

Vintage retro kaartje met retrobusje (C048) van Tom, geboren op 26 december 2015

Drieluik geboortekaartje vintage met konijn en tape (Z3017) van Tess, geboren op 27 december 2015

Vintage kaartje met luchtballonnen en wolkjes (A346) van Guus, geboren op 31 december 2015

voorbeeld lieve geboortekaartjes 

Drieling geboortekaartje met sterren en hartjes (C041) van Drieling Justin, Elise en Quinn, geboren op 5 november 2015

Vrolijk kaartje met ooievaar en baby in buidel (A022) van Suus, geboren op 13 november 2015

Hip kaartje met retrobusje en stempel (C048) van Jayden, geboren op 6 november 2015

Kaartje vintage old school met hertje en old school papiertjes (Z3006) van Lizzy, geboren op 12 november 2015

Schattige uilenkaart met vlinders en bloemen (A196) van Olivia, geboren op 13 november 2015

voorbeeld geboortekaartjes vintage 

Schattig geboortekaartje konijn met stempel (A316) van Sofie, geboren op 10 oktober 2015

Lief drieluik geboortekaartje drieling met hertjes (Z3023) van Jaxx, Lisa en Tirze, geboren op 17 oktober 2015

krijtbord kaartje met hartjes en sterren (A336) van Tess, geboren op 19 oktober 2015

Vintage geboortekaartje tweeling met hertjes (Z3010) van Alain en Isabel, geboren op 23 oktober 2015

Doopkaartje vintage met konijnntje (KZ3003),  Eigen ontwerp van de ouders van Ise, voor de doop van Ise in november 2015

voorbeeld uniek geboortekaartje 

Hip geboortekaartje schaapjes en wolkjes (C044) van Fons, geboren op 16 september 2015

Krijtbord kaartje met ster en bloemen (A331) van Sam, geboren op 29 september 2015

Langwerpige vintage kaart hartjes en vrolijk meisje en hertje (C045) van Rosalie, geboren op 25 september 2015

Vintage kaartje konijn met vogeltje (A286) van Guusje, geboren op 30 september 2015

Drieluik kaartje met sterren en vintage papiertje met tape (Z3019) van Lexi, geboren op 30 september 2015

unieke geboortekaartjes 

Geboortekaartje retro sterren met vlinders in de kleuren oudgeel, oudblauw en oudroze (Z3004) van Lotus, geboren op 1 augustus 2015

Geboortekaartje fotolijstjes met babyflesje, rompertje, babypakje en ooievaar (A229) van Oscar, geboren op 9 augustus 2015

Langwerpig geboortekaartje vintage met knuffelkonijn en old school paper (C043) van Amy, geboren op 18 augustus 2015

Geboortekaartje hartjes met groot stoffen hart met stiksel op een harten ondergrond (A304) van Nora, geboren op 18 augustus 2015

vintage geboortekaartjes 

Vintage geboortekaartje knuffelkonijn in oudroze en mintgroene kleuren (A286) van Fem, geboren op 6 juli 2015

Geboortekaartje sterren en stempel, een echt Hollands geboortekaartje in rood wit en blauw (A243) van Laurens, geboren op 20 juli 2015

Zigzag drieluik geboortekaartje hertje met wieberpatroon en oude papiertjes met tape (Z3006) van Bjenn, geboren op 26 juli 2015

Vintage geboortekaartje met hertje en naamlabel aan strikje, lieve vlindertjes en stippenwolkjes (A272) van Eliv, geboren op 27 juli 2015

Zigzag 3-luik gebooortekaartje krijtbord met tekst op oud papiertje met hart en naamlabel (Z3015) van Evi, geboren op 30 juli 2015

voorbeeld hip geboortekaartje 

Geboortekaart dierenprint met babyroze lint en stippatroon (A248) van Doutzen-Pink, geboren op 3 juni 2015

Retro sterren geboortekaart oudroze en oudgeel met naam en vlinder (A314) van Nina, geboren op 10 juni 2015

Vintage geboortekaartje hert met naam op een vintage wieberpatroon ondergrond (A300) van Tess, geboren op 14 juni 2015

Zigzag 3-luik geboortekaartje vintage met hert en old-school paper met naam (Z3001) van Lizelot, geboren op 17 juni 2015

Krijtbord geboortekaart hartjes en sierkrullen, geboortedatum en naam op voorzijde (A336) van Yindi, geboren op 19 juni 2015

voorbeeld hippe geboortekaartjes 

Geboortekaart ster babyroze met grijs sterrenlint (A280) van Anna, geboren op 8 mei 2015

Vintage geboortekaartje drieluik, zigzag patroon met roze hertje (Z3001) van Lizzy, geboren op 21 mei 2015

Vintage geboortekaart wolkig met oud papiertje, roosjes en hartjes (A278) van Lóa, geboren op 23 mei 2015

Geboortekaartje sterren met sterrenlint en strik voor een jongen (A281) van Pepijn, geboren op 27 mei 2015

Vrolijk geboortekaartje schulpkader met naam, bloemen en rozet (A200) van Jinte, geboren op 28 mei 2015

voorbeeld uniek geboortekaartje 

Geboortekaartje meisje, roze stippen en hartjes achtergrond (A020) van Aimely, geboren op 7 april 2015

Vintage geboortekaart konijntje en tape met naam (A316) van Emily, geboren op 8 april 2015

Geboortekaart hert en vlindertjes in roze en paars op een steigerhouten achtergrond (A190) van Samarinde, geboren op 13 april 2015

Hollands geboortekaartje met molentje, klompjes in delfts blauwe stijl (A239) van Floor, geboren op 16 april 2015

Geboortekaartje mintgroen stippenpatroon met jute en lint met strikje (A251) van Bart, geboren op 19 april 2015

voorbeeld geboortekaartje hip 

Geboortekaartje wereldbol en vliegende ooievaar (A075) van Lorenzo, geboren op 5 maart 2015

Vintage geboortekaartje met old school papier en tape (A278) van Elza, geboren op 10 maart 2015

Hollands geboortekaartje met hartjes sterren en vrolijke vogel in schulpkader (A201) van Gies, geboren op 14 maart 2015

Geboortekaart met uilen op een roze ruit achtergrond (A160) van Roos, geboren op 22 maart 2015

Zigzag geboortekaart krijtbord met hertje en papiertje met tape (Z3012) van Elena, geboren op 23 maart 2015

voorbeeld hip geboortekaartje 

Geboortekaartje babyroze met stip hout en baroklijst (A218) van Linde, geboren op 4 februari 2015

Geboortekaartje zigzag patroon met hertje en vlinders (Z3001) van Nina, geboren op 7 februari 2015

Sterren geboortekaartje langwerpig met ooievaars (C029) van valentijnskindje Tristan, geboren op 14 februari 2015

Vintage geboortekaart zigzag met sterren en stoere letter (Z3003) van Ruben, geboren op 18 februari 2015

voorbeeld hippe geboortekaartjes 

Geboortekaart tweeling met hout en fotolijsten (C016) van tweeling broer en zus Joey en Lizz, geboren op 5 januari 2015

Geboortekaartje hartjes boom (A131) van Bryce, geboren op 10 januari 2015

Sterren geboortekaart naamlabel (A260) van Liz, geboren op 12 januari 2015

Vintage sterren geboortekaart zigzag 3-luik (Z3004) van Fauve, geboren op 25 januari 2015