Geboortekaarten met vlinders

Mooie, lieve geboortekaartjes met vlinders in babyroze, babyblauw, rood, geel, paars, cyclaam, donkerblauw, vlinders met stipjes.
Je kunt de vlinders groot plaatsen op jouw geboortekaartje of kies voor een paar subtiele vlindertjes. Met de collectie geboortekaartjes met vlinders kan je eindeloos variƫren. Probeer het eens! Je kunt zoveel geboortekaartjes klaar zetten als je wilt en het eerste kaartje bestel je gratis met code GPhappy. Veel succes!

 

 

Wist je dat wij je graag van dienst zijn bij het uitzoeken van jouw geboortekaartje? Heb je een mooi geboortekaartje met vlinders gevonden, maar lukt het je niet er de gewenste aanpassingen in te doen? Aarzel niet en neem contact met ons op: info@studiokoekepeer.nl of bel (06) 57 56 38 02. Wist je dat je de eerste proefdruk van jouw geboortekaartje gratis krijgt toegezonden? Gebruik code GPhappy. Je kunt zoveel ontwerpen maken als je wilt. Is de kleine straks geboren, dan log je eenvoudig in en bestel je de oplage van de door jullie gekozen geboortekaart. Studio Koekepeer ontwerpt geboortekaarten in heel veel stijlen. Zoek je een vintage geboortekaartje? Of een typisch romantisch kaartje met lijstjes en roosjes? Ga jij voor hip met ooievaar, vogeltjes, hertjes, sterren en uilen? In onze collectie vind je geboortekaartjes in alle soorten en maten. Altijd lief, vrolijk en in onze eigen Studio met liefde ontworpen. Probeer ze gerust allemaal en maak zo jouw eigen geboortekaartje helemaal naar wens. Bestel je de geboortekaartjes voor 12:00 dan worden ze diezelfde dag nog gedrukt en verzonden (op werkdagen). Heel veel plezier met kiezen en ontwerpen en geniet van de zwangerschap!