Prijslijst geboortekaartjes, trouwkaarten en kerstkaarten


Prijzen geboortekaartjes, trouwkaarten en kerstkaarten

Hieronder vind je de prijzen voor de geboortekaartjes, trouwkaarten en kerstkaarten van Studio Koekepeer. De prijzen worden lager naarmate je meer kaartjes bestelt. Enveloppen kies je er los bij. Je kunt kiezen tussen levering gelijktijdig met jouw bestelling geboorte-, trouw- of kerstkaarten of apart, zodat je ze eerder in huis hebt en alvast kan schrijven. Je plaatst dan een losse bestelling voor de enveloppen. De kaartjes kunnen worden afgedrukt op 5 verschillende soorten papier. Voor sommige papiersoorten geldt een meerprijs (zie tabel hier onder). Nieuwsgierig hoe jouw ontwerp er uit ziet? Bestel eerst vrijblijvend een proefdruk, je ontvangt daar meteen de vijf papierstaaltjes én een passende envelop bij zodat je straks goed je keuze kunt maken. Voor elke bestelling geldt: voor 12:00 uur besteld, is dezelfde dag gedrukt en verzonden.

prijzen vierkante kaarten
 
prijzen langwerpige kaarten
 
prijzen rechthoek kaarten
 
 

Papiersoorten

Dit zijn de papiersoorten waar je uit kunt kiezen: gebroken wit (standaard), mat wit, hoogglans, metallic en structuur. De prijs verschilt per papiersoort. Standaard is gebroken wit. Hier betaal je ook geen meerkosten voor. De keus voor wit papier is vooral van belang mocht je veel witte elementen in het ontwerp gebruiken (die dus ook echt wit moeten blijven en niet gebroken wit). Het hoogglans papier is (alleen aan de buitenzijde) voorzien van een glans laag, metallic papier heeft een glinstering en papiersoort structuur heeft een reliëfje in het papier. 

  

papiersoort
 

Geboortekaartjes hartvorm

Voor de geboortekaartjes in de vorm van een hart gelden afwijkende meerprijzen voor de verschillende papiersoorten. Hieronder dus een apart overzicht van de prijzen voor de geboortekaarten in hartvorm, inclusief de diverse papiersoorten. Deze hartvorm kaarten worden in de vorm van een hart uitgestanst.


 prijzen kaarten hartvorm

 
 

Verzenden

De kosten voor een pakket (binnen Nederland) zijn € 4,95, voor een drukproef € 0,83 (1 postzegel). Alle kaarten en/of enveloppen worden als pakket van maandag t/m vrijdag verzonden met GLS en in de regel de dag erna geleverd (dinsdag t/m zaterdag) mits voor 12 uur besteld. Bestel je in het weekend dan wordt het pakket maandag verzonden en in de regel dinsdag geleverd. Voor een pakket dien je een handtekening te zetten voor ontvangst. Dus verzend het pakket naar een adres waar iemand aanwezig is. Indien er niemand aanwezig is wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Na twee afleverpogingen wordt er een bericht in de bus gedaan waar je het pakket kunt afhalen.
 
Als je een drukproef op werkdagen voor 12 uur besteld, wordt deze 's middags gedrukt en in de regel de volgende werkdag door PostNL geleverd. Bestel je in het weekend dan zal deze maandag gedrukt worden en in de regel dinsdag geleverd. Wij drukken en verzenden niet in het weekend en op feestdagen. De leveringsduur binnen en buiten Europa verschilt per land en kun je op de site van PostNL zelf terug vinden. Eventuele vertragingen van de bezorgdiensten hebben wij jammer genoeg niet in de hand, wij kunnen daar dan ook niet aansprakelijk voor worden gesteld.

 

prijzen verzendkosten
 

Enveloppen

Minimum afname is 10 stuks. De vierkante enveloppen (14x14 cm) zijn van stevige kwaliteit en leverbaar in tien kleuren namelijk; wit, lichtroze, lichtblauw, felroze, hardblauw, donkerblauw, appelgroen koraalrood, feloranje en kraft. De vierkante enveloppen (12x12cm) zijn leverbaar in zes kleuren namelijk; wit, lichtroze, lichtblauw, felroze, hardblauw en rood. De vierkante enveloppen formaat 16x16 cm en de langwerpige enveloppen zijn er vooralsnog alleen in wit. Alle enveloppen zijn 30 cent per stuk, ongeacht de kleur.

 

gekleurde enveloppen
 

prijzen canvas
 

prijzen etiketten

 

Eigen ontwerp

Wil je een ontwerp compleet door ons laten maken, dus een nieuw ontwerp volgens al jouw wensen, klik dan op de button Kaart op maat/Maatwerk boven het kaartje. Via de webwinkel betaal je € 22,50 ontwerpkosten, inclusief 2 correctierondes. Tip: informeer vooraf even of al je wensen mogelijk zijn via info@studiokoekepeer.nl
 

Hulp bij het ontwerpen van een kaart

Wil jij gewoon lekker zelf aan de slag met het ontwerpen van een kaart. Gebruik je onze standaard beelden uit onze illustratiemap van onze ontwerptool, of misschien wel jouw eigen beelden, maar je komt er niet helemaal uit? Bel of mail ons gerust! Ons team staat dan altijd voor jou klaar. Wij helpen je graag! Deze hulp valt onder onze service, hier vragen wij geen extra kosten voor.

Betalen 

Je betaalt bij Studio Koekepeer veilig online met de diverse betaalmogelijkheden van Multisafepay.