prikbord

Kerstkaarten zelf maken
27-11-2017


hulp bij geboortekaartjes maken
  

 

Over Studio Koekepeer

Studio Koekepeer ontwerpt en illustreert met passie en onuitputtelijk enthousiasme. Recht vanuit het kloppend hart in de Studio komen de mooiste, liefste, stoerste, tikje eigenwijze en immer vrolijke ontwerpen tot stand in prachtige collecties paperware en lifestyle producten.

Via de flagship site bestel je eenvoudig online de allerliefste geboortekaartjes, trouwkaarten en schilderijen met persoonlijke service. Daarnaast werken we intensief samen met producenten, uitgevers en fabrikanten van allerlei happy lifestyle producten met wie we de mooiste Studio Koekepeer collecties samenstellen en ontwerpen: serviezen, stationery producten, back-to-school collecties en kitchen- en home textiles.

Studio Koekepeer vindt het leuk om samen te werken met andere, matchende (A)merken. Zo zetten we samen met Peijnenburg een speciaal voor Peijnenburg ontworpen koekblik in de markt. Voor beide merken leverde dit een mooie boost op!

Wie zit erachter....Studio Koekepeer

Mijn naam is Saskia Verhoef en ben getrouwd, samen hebben we een dochtertje van inmiddels 13 jaar. Van kinds af aan was ik al gek op tekenen en kleuren. Ik ben, inmiddels al wat jaren geleden, begonnen met het ontwerpen van geboortekaartjes voor vrienden en familie. Wat vond ik dat leuk om te doen! Daar wilde ik meer mee. Naast mijn hobby ontwerpen, zijn mijn andere hobby's: uitstapjes maken met mijn gezin, gezellig uit eten gaan, op vakantie gaan en wanneer ik even een momentje voor mij zelf heb, dan stap ik graag even op mijn skates. 

Hoe het begon...

Studio Koekepeer is opgericht in 2002. In eerste instantie geboren uit passie van het eerste uur: illustreren en ontwerpen voor een doelgroep die zich kan vinden in naïve, vrolijke, kleurrijke afbeeldingen. Inrichters van kinderkamers, wachtruimten van ziekenhuizen, creches en scholen wisten de weg naar Studio Koekepeer meteen te vinden. Niet veel later brak de kunst ook door in kantoorruimten en woonkamers én vonden de illustraties gretig aftrek in heel veel andere toepassingen. Het hek was van de dam...

Het merk is geboren!

Inmiddels zetten we het merk Studio Koekepeer met verschillende partners als happy lifestyle label in de markt. Samen werken we aan de ontwikkeling van de mooiste collectie producten in verschillende segmenten. De eerste collectie, It's a Beautiful Day!, bestaat uit een handgeschilderd aardewerk servies, prachtige stationery items en mooie textiel producten en wordt nog steeds uitgebreid met artikelen in andere segmenten, speciale producties (tailor made) en aanvullingen op bestaande producten.

Ook zijn talloze illustraties en schilderingen uitgebracht in een omvangrijke collectie geboorte-, trouw,- en wenskaarten en is daarmee het ontwerpen, up to date houden van deze collecties en het verwerken van vele bestellingen -waarbij persoonlijke aandacht en service voorop staat- één van de dagelijkse bezigheden in de business unit personal printing van Studio Koekepeer.

Belangrijk is dat de collecties een hoge mate van eigenzinnigheid en herkenbaarheid uitstralen. 100% eigen, altijd origineel en om blij van te worden. Viva la Vida!

 

Groeten uit Rotterdam!

Studio Koekepeer is een online shop en Studio, onderstaand adres is uitsluitend correspondentie adres:

Willem Alexanderlaan 12
3171 CS Poortugaal
KVK Rotterdam 63187191
BTW NL 1804.71.818.B01

Per e-mail 24 uur bereikbaar: info@studiokoekepeer.nl

Hulp nodig bij het ontwerpen van jouw kaartje? Mail of bel ons! Kijk hier.