prikbord

Tweeluik geboortekaartje
25-02-2021


Hulp en advies bij kaartjes ontwerpen

 

  

 

 

Over Studio Koekepeer

Hi! Wat leuk dat je op onze site terecht bent gekomen. Waarschijnlijk ben je ook beniewd wie Studio Koekepeer nu eigenlijk is?

Algemeen...

Studio Koekepeer ontwerpt en illustreert met passie en onuitputtelijk enthousiasme. Vanuit de Studio komen de mooiste, liefste, stoerste, tikje eigenwijze en immer vrolijke ontwerpen tot stand in prachtige collecties paperware en lifestyle producten.

Via de flagship site bestel je eenvoudig online de allerliefste geboortekaartjes, trouwkaarten, sluitzegels, adresetiketten en schilderijen met persoonlijke service. Daarnaast werken we regelmatig samen met producenten, uitgevers en fabrikanten van allerlei happy lifestyle producten met wie we de mooiste Studio Koekepeer collecties samenstelden: serviezen, stationery producten, back-to-school collecties, kitchen- en home textiles en kinderstoffen.

Studio Koekepeer vindt het leuk om samen te werken met andere, matchende (A)merken. Zo zetten we samen met Peijnenburg een speciaal voor Peijnenburg ontworpen koekblik in de markt. Voor beide merken leverde dit een mooie boost op!

 

Wie zit erachter....Sas Koekepeer

Mijn naam is Saskia Verhoef, en ben getrouwd met Rob. Samen hebben we een bijzonder dochtertje van inmiddels 17 jaar, onze dochter heeft namelijk een verstandelijke maar ook een lichamelijke beperking. Het is een heerlijke vrolijke meid, waar we erg van genieten.

Als klein kind was ik al helemaal gek van tekenen, kleuren of verven. Na een opleiding op het Grafisch Lyceum ben ik eerst een tijd aan het werk geweest als vormgeefster bij een uitgeverij en drukkerij. Buiten dat werk werd ik door vrienden, buren en familie met regelmaat gevraagd of ik misschien een uitnodiging, geboortekaartje of trouwkaart wilde ontwerpen. Ik vond dat superleuk om te doen! En daar is het dan ook eigenlijk allemaal begonnen.... 

Natuurlijk run ik Studio Koekepeer niet alleen. Bel je met Studio Koekepeer, dan is de kans groot dat je Manon, Celine of Tom van onze klantenservice aan de lijn krijgt. Zij weten alle vragen te beantwoorden over de bestellingen, het systeem, en de kaartjes. Dit geeft mij tijd om onze eigen unieke collectie geboortekaarten, trouwkaarten, wenskaarten en producten te blijven ontwerpen, en daarnaast ook onze eigen site up-to-date te houden.

Hoe het begon...

Studio Koekepeer bestaat sinds 2002. In eerste instantie geboren uit passie van het eerste uur: illustreren en ontwerpen voor een doelgroep die zich kan vinden in naïve, vrolijke, kleurrijke afbeeldingen. Inrichters van kinderkamers, wachtruimten van ziekenhuizen, creches en scholen wisten de weg naar Studio Koekepeer al snel te vinden. Niet veel later brak de kunst ook door in kantoorruimten en woonkamers én vonden de illustraties gretig aftrek in heel veel andere toepassingen. Het hek was van de dam...

Het merk is geboren!

Inmiddels zetten we het merk Studio Koekepeer met verschillende partners als happy lifestyle label in de markt. Samen werken we aan de ontwikkeling van de mooiste collectie producten in verschillende segmenten. De eerste collectie, It's a Beautiful Day!, bestaat uit een handgeschilderd aardewerk servies, prachtige stationery items en mooie textiel producten en wordt nog steeds uitgebreid met artikelen in andere segmenten, speciale producties (tailor made) en aanvullingen op bestaande producten.

Ook zijn de talloze illustraties uitgebracht in een omvangrijke collectie geboorte-, trouw,- en wenskaarten en is daarmee het ontwerpen, up to date houden van deze collecties, en het verwerken van bestellingen -waarbij persoonlijke aandacht en service voorop staat- één van de dagelijkse bezigheden in de business unit personal printing van Studio Koekepeer.

Belangrijk is dat de collecties een hoge mate van eigenzinnigheid en herkenbaarheid uitstralen. 100% eigen, altijd origineel en om blij van te worden. Viva la Vida!

 

Groeten uit Rotterdam!

Studio Koekepeer is een online shop en Studio, onderstaand adres is uitsluitend correspondentie adres:

Willem Alexanderlaan 12
3171 CS Poortugaal
KVK Rotterdam 63187191
BTW NL 1804.71.818.B01

Per e-mail 24 uur bereikbaar: info@studiokoekepeer.nl

Hulp nodig bij het ontwerpen van jouw kaartje? Mail of bel ons! Kijk hier.