prikbord

Tweeluik geboortekaartje
25-02-2021


Hulp en advies bij kaartjes ontwerpen

 

  

 

 


Licenties

Studio Koekepeer bedenkt, ontwerpt en illustreert onder het gelijknamige merk al geruime tijd en met succes collecties geboortekaartjes, wenskaarten, trouwkaarten en prachtige happy lifestyle producten. Kerncompetenties zijn het direct verwerken van orders geboorte,- trouw,- en wenskaarten via de "flagship-site" StudioKoekepeer.nl (webshop) en het uitbreiden en in de markt zetten van het merk door samenwerking met diverse partners (licensing).

De stijl van Studio Koekepeer laat zich het best omschrijven als eigenzinnig, uniek, recht uit het hart. Alle designs worden met onuitputtelijk enthousiasme en liefde voor het vak ontworpen. Inspiratie uit het leven: gevoel wordt beeld, beeld wordt gevoel. Pure passie! Voeg daarbij het oog voor detail en trend, zonder originaliteit uit het oog te verliezen.

Viva La Vida is het motto. En daarmee is eigenlijk alles gezegd...
Natuurlijk worden kinderen graag getrokken door de vaak felle kleurstelling in combinatie met zowel het lieve als het stoere. Die onschuldigheid en onbevangenheid delen de ontwerpen met kids... En misschien is dat nu waarom het juist een nog veel groter publiek raakt!

Wij zien onze happy designs gráág terug in de keuken (serviezen,theepotten, kopjes, borden ...), in de (kinder)kamers (behang, gordijnen, stoffen ...), op het werk en op school (stationary: agenda's, school- en bureauartikelen...) in bed (dekbedovertrekken, lakens, kussenslopen ...) en in bad (badschuim, shampoo, kinderparfum ...).
En o ja, op koektrommels, luchboxen, kleding, tassen, kalenders, rekenmachines, fietsen, auto's, treinen, vliegtuigen, creditcards...

Studio Koekepeer heeft gewerkt met partners als SRT International BV (Succes Agenda / Ryam), Kapimex (Gusta), Context Cards
(wenskaarten), Lemetex (Unique Living), Greetz (Online Card Collection), Verhees International Textiles (Stoffen) met wie we de mooiste Studio Koekepeer collecties samenstelden.

Producten die passen in de stijl en beleving van het lifestyle merk Studio Koekepeer. Heeft u interesse in onze illustraties en designs voor uw toepassing op uw producten? Stuur dan een mail naar info@studiokoekepeer.nl.

SRT International BV

Stationer, Back to School & NewMe (Succes Agenda)

Kapimex BV

Serviezen

Context Cards

Wenskaarten

Lemetex BV

Home Textiles (keukentextiel en home deco)

Greetz Licensing

Wenskaarten online

Verhees International Textiles

Stoffen