Wat vind jij van jouw geboortekaartje of trouwkaart?

Heb jij een geboortekaartje of trouwkaarten gemaakt via onze site? Of heb je een product besteld? Laat ons weten wat jouw ervaring was! We stellen het erg op prijs.

Een greep uit de reacties die wij dagelijks in onze mailbox ontvangen. Deel mee! Stuur een berichtje of foto naar info@studiokoekepeer.nl onder vermelding van 'gastenboek' of vul hieronder je reactie in, wij plaatsen 'm op de site. Heb je een vervelende ervaring of een klacht, stuur ons dan even een mailbericht zodat we één en ander op kunnen lossen. Buiten dat wij erg blij zijn met jullie feed-back, verloten we maandelijks een leuke attentie onder alle inzendingen.

 

Naam:*
Reactie:
Neem de code over:*
Captcha
 

 

De reacties op onze geboortekaartjes, trouwkaarten of lifestyle producten:

september 2021 - Mia: "Op deze site zelf onze trouwkaarten en tafelkaartjes samengesteld. Wij zijn blij met het prachtige resultaat."

augustus 2021 - Barbara: "Hier een kaartje op maat laten maken. Fijn die persoonlijke service. Er was meer mogelijk dan wij aanvankelijk hadden gedacht. Wij zijn mega blij met het eindresultaat!"

augustus 2021 - Keet: "Mooie kaartjes en heel vriendelijk geholpen."

juni 2021 - Iloa: "Lieve studio koekepeer, Al 4x hebben wij bij jullie de geboortekaartjes besteld. En iedere keer kregen wij leuke reacties op onze kaartjes. Ons gezin is inmiddels compleet ;) maar wij zullen jullie bij iedereen aanbevelen. Bedankt voor al jullie hulp. Ga zo door!"

juli 2021 - Christel: "Het bestaat nog; een bedrijf waar je je kaartje helemaal naar wens kan laten aanpassen. Dankjewel voor de persoonlijke hulp Saskia. Wij zijn blij!"

juni 2021 - Marinka: "Fijne service, en meer mogelijk dan wij gedacht hadden. Blij met onze kaartjes"

mei 2021 - Kim: "Gisteren de kaartjes net voor 12 u besteld, vanmiddag al ontvangen, en zojuist al op de bus kunnen doen. Bedankt voor de snelle service!"

mei 2021 - Ester: "Via kennissen bij jullie terecht gekomen, en wat zijn we daar enorm blij mee. Wat een leuke kaart hebben wij op jullie site weten te ontwerpen. Dankjewel voor je hulp Saskia. Jij hebt nog net even de puntjes op de i gezet. Het kaartje is nu helemaal naar wens. Alleen nog heel even afwachten tot de kleine er is."

april 2021 - Lianne: "Bedankt voor de mooie geboortekaartjes, helemaal in stijl van het babykamertje van onze dochter. Heel blij mee!"

april 2021 - Emma: "Wij zijn zeer tevreden met onze kaarten, ook erg vriendelijk geholpen."

maart 2021 - Dana: "Wij hadden een leuke trouwkaart gezien bij Studio Koekepeer. Wij wilden echter een complete trouwhuisstijl hebben; van Save the Date tot tafelkaartjes. Die konden wij niet vinden op de site. Na een mailtje te hebben gestuurd kregen wij direct een reactie en hadden wij binnen een dag alle gewenste kaarten in ons account staan. Wat een geweldige service!"

februari 2021 - Ariane: "Wat een leuk aanbod aan kaarten, wij zijn super blij dat wij op jullie site terecht zijn gekomen. Handig ook dat de kleur van ons gekozen kaartje was aan te passen, Nu past deze perfect bij de kamer van onze dochter. Wij komen binnenkort nog bij jullie terug voor een poster van het geboortekaartje."

februari 2021 - Joanne: "Bedankt voor de mooie kaarten en de fijne samenwerking."

januari 2021 - Bas en Sanne: "Wij zijn fan van Studio Koekepeer, we hebben onze trouwkaarten hier besteld en nu ook weer de geboortekaartjes voor onze dochter. Geen vraag is teveel voor de meiden van Koekepeer. Ze reageren snel op de mail en nemen ook de tijd voor je. Wij zullen jullie bij iedereen aanbevelen."

januari 2021 - Karlijn: "Mooie kaarten en vriendelijke service. Aanrader!"

januari 2020 - Nathalie en Nico: "Super mooie geboorte kaarten laten maken voor ons dochtertje. Snelle. reactie, snelle service. Echt een aanrader en super tevreden. Ook super klantvriendelijk."

december 2020 - Olga: "Via via bij jullie terecht gekomen. Erg blij mee! Wat zijn ze leuk en origineel die kaartjes van jullie. En nog leuker dat je er ook je eigen draai aan kunt geven. Voor (hopelijk) een tweede kindje komen we zeker weer bij jullie terug."

december 2020 - Emily: "Leuke site en kaartjes. Handig ook dat je eerst een gratis persoonlijk proefkaartje kan bestellen met een papierwaaier erbij. We hebben wel even moeten puzzelen met de ontwerptool, want er blijkt veel meer mogelijk dan wij aanvankelijk dachten. Maar met wat hulp van Saskia hebben wij toch een erg leuk geboortekaartje kunnen maken waar we allebei helemaal verliefd op zijn. Nu alleen nog even wachten op onze kleine meid."

november 2020 - Katinka: "Leuk dat jullie nu ook setjes kerstkaarten verkopen. Ik ben echt fan van jullie!"

november 2020 - Josje: "Echt een aanrader! Wij hadden een kaartje gezien waar we verliefd op waren maar deze was voor 2 kindjes. Wij wilden deze graag aangepast hebben voor 3 kindjes. Het was geen enkele moeite, het kaartje werd vlot aangepast voor ons. Wij hebben het contact met Saskia als erg prettig ervaren. Bedankt voor de goede en snelle service."

oktober 2020 - Marie-Louise: "Wat ben ik blij dat ik jullie tegenkwam op FB, wat een leuke en originele kaartjes hebben jullie. Mochten we nog eens zwanger zijn dan komen we zeker weer terug. Bedankt voor de mooie geboortekaartjes."

september 2020 - Mariza: "Wij zijn helemaal blij met onze mooie geboortekaartjes. Handig dat je de kaart zelf naar wens kan aanpassen maar dat jullie ons daar ook bij wilden helpen. Nu zijn ze helemaal naar wens. Binnenkort kom ik nog even bij jullie terug, ik zou graag nog een poster gemaakt willen hebben van ons kaartje."

september 2020 - Joan: "Vier keer hebben wij hier onze geboortekaarten besteld. En alle vier de keren zijn wij heel vriendelijk geholpen. Geen vraag leek teveel voor de meiden. Dankjewel daarvoor! Wij blijven jullie nog altijd aan iedereen aanbevelen."

augustus 2020 - Peggie: "Wij hebben de samenwerking met Studio Koekepeer als heel prettig ervaren. Hier word je tenminste nog persoonlijk geholpen. Wij hadden een tweeling jongenskaartje gevonden op de site die wij wat aangepast wilden hebben omdat wij een jongen en meisje verwachtte. Zelf kregen we het niet helemaal voor elkaar. Maar één mailtje naar dit bedrijf en ons geboortekaartje werd helemaal naar wens voor ons aangepast. "

juli 2020 - Eefje: "Wij hebben het als heel prettig ervaren dat jullie sommige beelden die wij in de kaart wilden gebruiken ook voor ons konden aanpassen qua kleur. Nu past alles mooi bij elkaar en is het één geheel geworden. "

juli 2020 - Willemein: "Mooie kwaliteit papier en drukwerk, vriendelijk geholpen, aanrader!"

juni 2020 - Danisha: "Via via bij jullie terecht gekomen. En wat ben ik daar blij mee! Fijn dat jullie zo met mij mee hebben gedacht. Blij met de kaarten en als ik nog eens zwanger ben dan kom ik zeker weer bij jullie terug. Bedankt voor het meedenken en de goede service!"

juni 2020 - Carina: "Wat heb je ons weer goed geholpen Saskia. Onze geboortekaarten zijn weer helemaal naar wens. Bedankt!"

mei 2020 - Ilonka: "Wat een goede en vriendelijke service, ik ben erg blij en kom zeker bij jullie terug!"

mei 2020 - Jordan: "Mijn vrouw had een account aangemaakt en daarin een geboortekaartje voor onze dochter klaar staan. Toen ons meisje was geboren hoefde ik alleen nog maar in te loggen, de geboortegegevens aan te passen en te bestellen. Nou ben ik niet heel handig in dit soort dingen, maar het is me gelukt, en het ging nog eenvoudig ook. De kaartjes inmiddels ook verzonden en wij krijgen alleen maar positieve reacties."

april 2020 - Kira: "Voor de 3e keer hier geboortekaartjes zelf gemaakt (met wat hulp van Studio Koekepeer :) ) En ook nu weer ontzettend trots op het eindresultaat. Echt een aanrader! "

maart 2020 - Bram: "Omdat mijn vrouw in het ziekenhuis lag na de bevalling moest ik de geboortekaartjes aanpassen en bestellen. Nu ben ik daar niet zo handig in als mijn vrouw. Fijn dat jullie mij zo goed hierbij hebben geholpen. Top dames!"

februari 2020 - Sheila: "Vriendelijke service. Goed advies gekregen. Heel blij met het eindresultaat. Bedankt Studio Koekepeer."

januari 2020 - Kim: "Via via bij jullie terecht gekomen. Leuke site. Prettig mailcontact. Fijn dat we eerst een proefdruk van ons kaartje konden ontvangen. Ik zal jullie zeker aanraden."

januari 2020 - Claudia "Voor de 4e keer geslaagd bij Studio Koekepeer! Super blij met de kaartjes en de service is top! Voor iedereen aan te bevelen!"

december 2019 - Carla "Leuke site hebben jullie! Erg blij met het eindresultaat. We krijgen veel leuke reacties op de mooie geboortekaartjes voor onze dochter"

november 2019 - Marscha "Wat een leuke en originele kaarten hebben jullie! En wat leuk dat er ook zoveel mogelijk is. Wij zijn heel blij met het mooie eindresultaat."

oktober 2019 - Tim "Onze dochter is 1 okt geboren. Wij in alle vermoeidheid de kaarten besteld echter kwamen wij er bij ontvangst achter dat er een foutje in zat. Dezelfde dag nog contact gehad met Studio Koekepeer...alles heel, heel netjes opgelost! Foutje is direct hersteld en nieuwe kaarten zijn de volgende dag nog opgestuurd tegen een zeer nette prijs. Daarnaast ontvingen wij dezelfde dag nog post vanuit Studio Koekepeer met een persoonlijk kaartje om de pijn te verzachten + mooie afsluitzegels voor op de envelop. nogmaals dank voor jullie hulp!."

oktober 2019 - Ilse "Voor de tweede keer bij jullie de geboortekaartjes besteld, en wederom heel vriendelijk geholpen door jullie. Bedankt voor jullie geweldige service!"

oktober 2019 - Marie-Cecile "Bedankt voor jullie prettige hulp. Fijn dat jullie zo snel reageerden op ons bericht. Wanneer je net bevallen bent dan is het erg prettig wanneer je zo goed en snel geholpen wordt als door jullie, dat geeft rust. De kaarten voor ons dochtertje zijn trouwens prachtig! Bedankt voor alles Studio Koekepeer en ga zo door!"

september 2019 - Paula "Graag wil ik jullie bedanken voor de hulp om de geboortekaartjes te maken, voor jullie geduld ;), de extra proefdruk en het laten drukken van de geboortekaarten (na 12 uur). Jullie service is top! Ontzettend bedankt!"

augustus 2019 - Chris "Bedankt voor jullie hulp bij het ontwerpen van ons geboortekaartje. Fijn dat we een combinatie konden krijgen van 2 kaartjes op jullie site, en dat de kleur aangepast kon worden. Nu past het kaartje helemaal bij de babykamer. Heel blij met het eindresultaat. Alleen nog even wachten tot die kleine meid geboren wordt."

augustus 2019 - Sandra "Hoi Saskia, Nogmaals bedankt voor de kaartjes. We hebben veel leuke reacties gekregen op het kaartje. Hij is heel mooi geworden. Groet Sandra."

juli 2019 - Fiona "Leuke kaartjes, veel mogelijkheden, blij dat we via vrienden bij jullie terecht zijn gekomen."

juni 2019 - Marja "Hoi Studio Koekepeer, Onze kaartjes zijn écht te gek geworden en we krijgen ook veel leuke reacties. Bedankt!"

mei 2019 - Sander "Bedankt voor het meedenken en aanpassen van onze tekstfout in onze kaart, totaal over het hoofd gezien. Top service, echt een aanrader!"

april 2019 - Joyce "Goede vrienden van ons vertelde ons al dat jullie zo ontzettend vriendelijk waren en echt meedenken. Dat was geen woord gelogen. Zelfs in het weekend kregen wij keurig antwoord op onze vragen en werden wij geholpen met ons probleem. Ons geboortekaartje staat klaar in ons account. Laat die kleine meid nu maar snel komen, kan niet wachten."

april 2019 - Marjolein "Ik wil jullie nog bedanken voor jullie hulp. De trouwkaarten zijn erg mooi geworden. En wat leuk dat wij ook zelf konden aangeven wat wij op de sluitstickers wilden hebben. Het is een mooi geheel geworden."

maart 2019 - Francien "Wij hebben vorige week onze geboortekaartjes verzonden en krijgen er erg leuke reacties op. Bedankt voor de goede service en de mooie kaarten."

maart 2019 - Cindy "Via vrienden bij jullie terecht gekomen. Wat zijn wij blij dat zij ons naar jullie hebben verwezen, geen woord gelogen. Ruime keuze aan geboortekaarten op de site, en dan is het ook nog eens mogelijk de kaart helemaal aan te passen. En wat wij het allerbelangrijkste en fijnste vonden is dat jullie ieder moment voor ons klaar stonden om ons bij het ontwerpen te helpen. Mocht er nog een keer een tweede bij komen dan komen wij zeker bij jullie terug. En ook wij zullen iedereen naar jullie verwijzen ;-). Bedankt Studio Koekepeer!"

februari 2019 - Annemieke "Mooie kaarten, prettige service."

januari 2019 - Viënna en Maarten "Wij zijn erg blij met het resultaat, Erg fijn dat we zoveel onze eigen wensen erin konden verwerken zodat het kaartje nog unieker en specialer werd voor ons! Bedankt! Groetjes ook van Collin!"

december 2018 - Thijs, Bianca en Leia Aimée "Wat zijn ze gaaf! We krijgen heel veel leuke reacties!. Jullie hartstikke bedankt voor de hulp en begeleiding bij het maken van de kaartjes en de goede service! Ik zal jullie zeker aanbevelen in onze omgeving ;) Veel liefs!"

december 2018 - Stefanie "Voor de derde keer de geboortekaarten bij jullie besteld. En weer erg vriendelijk geholpen, geen vraag is teveel. En het voornaamste; weer erg blij met onze mooie en originele kaartjes. Bedankt Studio Koekepeer!"

november 2018 - Esther "Hoi Saskia, Bedankt dat jij speciaal voor ons bijpassende sluitstickers wilde maken. Ze passen zo leuk bij de geboortekaarten, het is echt één geheel geworden. We krijgen ook zo'n leuke reacties op onze kaartjes van vrienden en familie. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij iedereen! Bedankt voor de prettige service!"

november 2018 - Ellemieke "Mooie en originele kaarten, handige site, vriendelijke service."

oktober 2018 - Marjolein Verhoef "Ik ben in Valencia en vergaap mij aan de mooie stoffen hier! Wij besluiten een paar lapjes mee te nemen om er thuis een kleedje van te maken.. als souvenier. Nu hangt het lapje in mijn hotelkamer en ik vermaak me met de vrolijke plaatjes. Wat zou er voor een spaans tekstje bij de Haan staan...? "Koekepeer.nl". Eh.. dit Spaanse souvenier komt uit Holland. En toevallig heet ik ook Verhoef. :-)) Groetjes uit Valencia."

oktober 2018 - Rose-Marie "Per toeval bij jullie terecht gekomen, waar we erg blij mee zijn. Ik vind jullie kaarten erg leuk en origineel. Ik vond de samenwerking ook erg prettig. Jullie reageren snel en konden het kaartje precies naar wens aanpassen voor ons. Heel blij met onze geboortekaarten! Ik zal jullie zeker bij iedereen aanraden."

oktober 2018 - Samira "Heel blij met het eindresultaat, wij krijgen alleen maar leuke reacties op onze kaarten."

september 2018 - Guusje "Wij hebben de kaarten net binnen gekregen. Wat zijn ze mooi geworden! Bedankt voor de goede service."

augustus 2018 - Mary "Ik had in het begin wat problemen met jullie ontwerpprogramma, maar na een belletje met jullie en jullie duidelijke uitleg, heb ik zoveel mogelijkheden ontdekt. Ik had nooit gedacht dat ik ooit eens mijn eigen kaart zou kunnen ontwerpen. Maar met jullie programma is dat dus wel gelukt. Leuke site, en leuke plaatjes hebben jullie in het ontwerpprogramma zitten. Ik ben ontzettend blij met het mooie eindresultaat. Nu nog even 4 weekjes wachten tot onze kleine er is (of hopelijk eerder ;-) )."

augustus 2018 - Laurie "Wauw! Wat zijn ze mooi geworden onze trouwkaarten. Erg leuk en origineel. Blijf zo doorgaan met ontwerpen, en mochten we ooit eens zwanger zijn dan komen we zeker bij jullie terug."

juli 2018 - Fiona "De kaartjes van ons dochtertje Emma zijn zó mooi geworden! We zijn niet alleen verliefd op ons dochtertje maar ook op de kaartjes. We krijgen er ook erg leuke reacties op. Bedankt voor je hulp en geduld Saskia."

juni 2018 - Patricia "Leuke originele kaartjes, veel keuze, en ook handig dat er ook nog eens zoveel mogelijk is met het ontwerpen. Echt een aanrader."

juni 2018 - Peggy "Ik had wat moeite met jullie ontwerptool. Fijn dat jullie al onze wensen voor ons hebben uitgevoerd, ik had geen idee dat er zoveel mogelijk was. Onze trouwkaarten zijn nog mooier geworden dan gehoopt. We kunnen niet wachten om ze te verzenden. Bedankt voor de goede service."

mei 2018 - Loes "Originele kaartjes, mooie kwaliteit en een heel goede service, ik werd zelfs een keer in het weekend geholpen."

mei 2018 - Marie-José "Heel blij met onze mooie en unieke geboortekaartjes. Tussen het grote aanbod van geboortekaarten springen jullie er echt tussenuit. Blij dat we jullie gevonden hebben."

april 2018 - Jessy "Voor de tweede keer onze geboortekaartjes bij jullie besteld, en weer zijn we erg blij met het eindresultaat. Bedankt weer voor de mooie kaarten!"

april 2018 - Marian "Wat zijn wij blij dat wij per toeval op jullie site terecht zijn gekomen. Wat een leuke originele geboortekaartjes! Ook heel fijn dat jullie zo met ons mee dachten en ons een tweede optie lieten zien voor onze geboortekaart. Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen. Bedankt!

maart 2018 - Josephine "Leuke site, mooie kaarten, lieve mensen voor wie geen vraag teveel is, ga zo door Koekepeer!"

maart 2018 - Charlot "Bedankt voor de goede service, fijn dat jullie ons kaartje naar onze wensen wilden aanpassen. We zijn erg blij met het eindresultaat en krijgen ook erg leuke reacties op onze trouwkaart. Wanneer wij een kindje mogen krijgen dan komen we ook zeker bij jullie terug."

maart 2018 - Tamara "Wat fijn dat jullie zo behulpzaam zijn, ons geboortekaartje is erg mooi geworden. Bedankt daarvoor!"

februari 2018 - Mila "Wat een leuke site en wat is er veel mogelijk. Bedankt voor de goede service en mooie geboortekaarten voor ons dochtertje."

januari 2018 - Kris "Erg mooie kaarten en een super service, zelfs in het weekend kreeg ik antwoord op mijn mail."

januari 2018 - Brit "Voor onze eerste dochter hebben wij de geboortekaartjes bij jullie besteld. Daar waren wij zo enthousiast over en hebben wij veel leuke reacties opgekregen. Dus uiteraard hebben wij voor onze tweede dochtertje ook weer voor jullie gekozen. Wederom zijn wij weer zeer tevreden, zowel over de kaartjes als jullie service! Mochten wij nog eens zwanger zijn dan komen wij zeker weer bij jullie terug. Bedankt voor de mooie kaartjes!"

december 2017 - Shelly "Wij zijn lange tijd op zoek geweest naar een origineel geboortekaartje, via vrienden bij jullie terecht gekomen. Echt mega blij dat wij deze tip kregen van onze vrienden want wat hebben jullie leuke originele kaartjes! Het proefkaartje ziet er top uit, nu nog eventjes geduld hebben tot onze kleine meid wordt geboren."

december 2017 - Femke "Bedankt voor de goede service en de mooie geboortekaartjes, in het echt zijn ze nog vele malen mooier dan op het scherm."

november 2017 - Claudia "Wat een snelle reactie en een goede service. We zijn ontzettend blij met de kaartjes van studio koekepeer dus bij de derde was het niet moeilijk om weer een kaartje bij jullie uit te kiezen. Bedankt voor je mail en hopelijk zien we de kaartjes snel tegemoed en hoeven we niet lang meer op de kleine te wachten."

november 2017 - Chantal "De kaartjes van Studio Koekepeer zijn mooi, uniek en we krijgen altijd vele complimenten. We hebben bij onze dochter en zoon kaartjes bij jullie laten maken. Hierin was het contact tussen ons en jullie ook erg prettig! Nu zijn we zwanger van ons derde wondertje.....uiteraard bestellen we wederom kaartjes bij jullie :-))))"

oktober 2017 - Laura "Al drie keer hebben wij bij jullie onze geboortekaartjes laten drukken. Wij blijven jullie kaartjes het leukst vinden tussen het vele aanbod. Maar bovenal vonden wij het erg belangrijk dat wij iedere keer weer zo prettig werden geholpen door jullie. Bedankt voor de fijne service!"

oktober 2017 - Kim "Lieve Studio Koekepeer, wij willen jullie nog even bedanken. Op onze trouwdag, en ook al voor die tijd, hebben wij ontzettend veel leuke reacties gekregen op onze trouwkaart. Zelf kijken wij ook nog graag terug op de leuke tijd, de aanloop naar ons huwelijksfeest, en het maken van onze trouwuitnodigingen. Wat is er veel mogelijk met jullie kaartjes. Dankjewel voor de prettige samenwerking."

september 2017 - Charlotte "Bedankt voor de mooie geboortekaartjes van ons dochtertje Lynn, in het echt zijn ze nog vele malen mooier dan op het scherm."

augustus 2017 - Judith "Echt een aanrader Studio Koekepeer. Top service! Ga zo door!"

augustus 2017 - Cindy "Wat is er veel mogelijk met jullie site, ik kon bijna niet kiezen uit al die leuke afbeeldingen. Maar toch gelukt, en ontzettend mooi geworden die kaartjes voor ons dochtertje Fien! Complimenten voor jullie ontwerpen!"

augustus 2017 - Petra "Bedankt Studio Koekepeer! De kaartjes zijn binnen. Ze zijn echt heel mooi geworden!"

juli 2017 - Désirée "Ik vond jullie kaarten meteen al geweldig, de leukste die ik tussen alle geboortekaarten ben tegengekomen. En nu ik weet dat jullie ook nog eens zo fijn meedenken kom ik zeker bij jullie terug, mochten wij nog eens zwanger zijn."

juli 2017 - Soumara "Bedankt voor jullie service en de mooie kaarten."

juni 2017 - Anja Dorst "Wat een leuke, handige site en een leuke kaarten! Wij hebben nu ons ideale trouwkaartje kunnen ontwerpen. Wel fijn dat jullie ons nog even hebben geholpen met het finetunen. Bedankt!"

juni 2017 - Ellis "Voor de derde maal onze kaarten bij jullie besteld, wederom krijgen wij weer veel leuke reacties op onze kaartjes. Bedankt team Koekepeer!"

mei 2017 - Marjolein Groenhart "Hartelijke bedankt voor alle hulp met ons geboorte kaartje. We zijn zeer tevreden en krijgen veel positieve reacties. Nogmaals bedankt."

mei 2017 - Esra Klein "Wat is er toch veel mogelijk met jullie programma, ik heb mij lekker kunnen uitleven. De kaartjes voor ons dochtertje zijn heel mooi geworden. Leuke site, echt een aanrader!"

april 2017 - Annelies "Voor de derde keer onze geboortekaartjes bij jullie besteld, en wederom enorm tevreden over de mooie kwaliteit en jullie vriendelijke service. Bedankt Studio Koekepeer!"

april 2017 - Marlous "Nogmaals bedankt voor alle ondersteuning op afstand, we krijgen leuke reacties op het geboortekaartje!"

maart 2017 - Eva "Bedankt voor jullie top service! Het kaartje van onze dochter past nu helemaal bij haar kamertje. We zijn erg blij met het eindresultaat en krijgen ook erg veel leuke reacties."

maart 2017 - Chantal "Mooie kaarten, geweldige ontwerptool met veel mogelijkheden, en dan ook nog eens een top service! Wij zijn zo blij dat we bij jullie terecht zijn gekomen. Bedankt!"

februari 2017 - Wilma "Ik had in het begin wat problemen met de opmaak van onze kaart. Maar na wat hulp van jullie ondekte ik dat er heel veel mogelijk is in de ontwerptool. Bedankt voor alle tips en voor de schitterende kaartjes! Zo leuk dat wij nu een uniek ontwerp hebben kunnen maken. Ik zal jullie bij iedereen gaan promoten :)"

februari 2017 - Angelique de Vaart "Wij hebben onze geboortekaartjes vandaag al ontvangen, wat zijn ze mooi geworden! Bedankt voor jullie hulp team Studio Koekepeer!"

januari 2017 - Mariëlle "Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken Saskia. Wat fijn dat je de beelden in de kaart voor ons kon aanpassen en bijpassende sluitzegels kon maken. Net als bij ons eerste kindje zijn wij ook deze keer weer super blij met het eindresultaat.

januari 2017 - Sandra de Bruin "Wat een mooie kaartje en een geweldige service! Ga zo door Studio Koekepeer!"

december 2016 - Lianne Lemmens "Wauw! Wat een super service. Voor beide dochtertjes hier de geboortekaartjes gemaakt. Heel goed geholpen. Omdat ik de kaartjes zo leuk vond ook nog een poster en geboortetegeltjes laten maken.
Je kunt al je wensen doorgeven, niets is te gek. Echt super blij met de resultaten en de service!"

december 2016 - Vera Bos "Ik wilde even laten weten dat ik super blij ben met onze geboortekaartjes! Ze zijn heel erg mooi, precies naar wens, het bestellen ging snel en makkelijk en ik had ze de dag na de geboorte van onze dochter al in huis!."

november 2016 - Jolanda en André "Nog bedankt voor de mooie trouwkaartjes, we hebben er erg veel leuke reacties op gekregen."

november 2016 - Anika "Ik wil jullie even bedanken voor de mooie kaarten, we hadden ze de dag na de geboorte al in huis. Super service!"

oktober 2016 - Carla "Wij hebben zojuist onze trouwkaarten bij jullie besteld en kunnen niet wachten tot we ook onze geboortekaarten bij jullie kunnen gaan ontwerpen. Wat een leuke site en kaarten hebben jullie. Echt blij dat ik jullie heb gevonden!"

oktober 2016 - Jana "Voor de derde keer de geboortekaarten bij jullie besteld, en weer net zo tevreden als de voorgaande keren, de kaarten zijn weer erg mooi geworden. Bedankt weer voor de vriendelijke service, ga zo door!"

september 2016 - Marit Berger "Hoi Saskia, Ik wil je even laten weten dat we de bestelling goed hebben ontvangen. We zijn erg blij met het resultaat! En we krijgen zeer veel leuke reacties. Bedankt voor je hulp om het geboortekaartje(s) van onze dochter(s) zo mooi mogelijk te maken."

september 2016 - Roos "Wij zijn zo ontzettend blij met onze geboortekaartjes en de bijpassende sluitzegels met naam. Bedankt voor de service! Mochten wij nog een keer zwanger zijn dan komen wij zeker terug bij jullie."

september 2016 - Nelleke "Bedankt voor alles team Studio Koekepeer, jullie hebben ons zo goed geholpen! Het meest prettige vonden wij het persoonlijke contact. De kaartjes van ons dochtertje Fiona zijn ontzettend mooi geworden. Fijn dat er zoveel mogelijk was."

augustus 2016 - Mariska "Ik wil jullie nog een keer bedanken voor jullie service. Wat fijn dat je de afbeelding voor mij wilde aanpassen Saskia. De kaart is nu helemaal zoals wij dat in gedachten hadden. Top service! Ik ga iedereen Studio Koekepeer aanbevelen!"

augustus 2016 - Esra "Wat is er veel mogelijk met jullie ontwerptool, wij zijn helemaal blij met het eindresultaat. En op papier komt de kaart ook nog meer tot zijn recht. Nu nog even wachten tot onze kleine meid wordt geboren ;) ."

juli 2016 - Malou "Bedankt Studio Koekepeer voor de geweldige hulp! De kaarten zijn super mooi geworden!"

juli 2016 - Annelia "Wat zijn wij blij dat wij per toeval op jullie site terecht zijn gekomen. We konden maar geen geboortekaart vinden die ons aansprak en iets origineels had. Op jullie site vonden we er gelijk drie! Tja, welke moest het nu gaan worden? Gelukkig kwamen jullie op het geweldige idee om van die 3 kaartjes 1 kaart te maken. Super leuk idee! En wat fijn dat jullie ons daarbij hebben geholpen, nogmaals bedankt!"

juli 2016 - Carlijn en Johan "Wat een handige site, wat veel mogelijkheden! We hebben onze eigen trouwkaarten kunnen ontwerpen en hebben er ook heel veel leuke reacties op ontvangen. Nu is het nog even wachten op de foto's van onze trouwreportage om ons bedankkaartje af te kunnen maken. Maar ook deze kaart is weer zo leuk geworden! Nu al benieuwd hoe onze vrienden en familie hier weer op zullen reageren."

juni 2016 - Sandra "Zojuist hebben wij onze kaarten ontvangen, bedankt voor de tip over het papiersoort, dat structuur papier is echt heel mooi!"

juni 2016 - Brigitte "Nu voor de 3e keer ons geboortekaartje bij jullie besteld en ook deze keer werden wij weer erg blij van jullie vlotte hulp. Dank je wel Studio Koekepeer!"

mei 2016 - Evelijne "We willen jullie weer even bedanken, we zijn weer heel blij met onze kaarten. Ons dochtertje is net 1 jaar geworden. We hebben van ons geboortekaartje van vorig jaar een leuke uitnodiging voor haar 1e verjaardag gemaakt, echt handig die ontwerp-tool!"

mei 2016 - Karin "Hoi Lindsay, je hebt ons perfect geholpen met onze wensen. We zijn heel blij met het eindresultaat. Bedankt!"

mei 2016 - Patricia "We hebben onze trouwkaarten zojuist ontvangen, ze zijn schitterend geworden! Wij zullen iedereen Studio Koekepeer aanbevelen."

april 2016 - Marja "Wat een leuke site hebben jullie, ik kon bijna niet kiezen uit al die vrolijke kaarten. En ook zo handig dat je het kaartje toch nog naar eigen wens wat kan aanpassen. De proefkaart is heel mooi, nu nog even geduld hebben tot onze kleine er is...."

april 2016 - Isabel "Bedankt voor het snelle leveren van de kaarten! Ze zijn super geworden!."

april 2016 - Roos "Wat fijn dat jullie zo goed met ons mee hebben gedacht, het kaartje van onze Pim is helemaal naar onze wens aangepast."

maart 2016 - Somaya "Wat zijn onze kaartjes mooi geworden. Bedankt voor jullie geweldige hulp!."

maart 2016 - Willemijn "Bedankt Saskia! Ik ben zo blij met het eindresultaat. Ons geboortekaartje is geweldig geworden! Fijn dat je ons zo wilde helpen met ons kaartje."

februari 2016 - Martine "Wat een leuke en handige site hebben jullie en wat een mooie kwaliteit papier. Wat ben ik blij dat ik jullie via google heb gevonden."

februari 2016 - Patricia "Onze geboortekaartjes gisteren besteld en we kunnen ze vanmiddag nog verzenden. Bedankt voor jullie snelle service!"

januari 2016 - Ellen "Bedankt Studio Koekepeer. We hadden veel wensen maar met jullie engelengeduld hebben wij nu toch ons droomkaartje. En wat zijn we er blij mee. Ook het canvas is schitterend."

januari 2016 - Karin "Ik wil jullie even laten weten hoe blij wij zijn met onze kaarten. We krijgen ook heel veel leuke reaties op onze geboortekaartjes. Wij gaan jullie zeker aanraden bij onze vrienden en familie."

januari 2016 - Marloes "Wauw wat zijn ze mooi geworden! Bedankt voor jullie hulp Tom en Saskia."

december 2015 - Jac "Leuke kaarten, handige site, geweldige service! Top Koekepeer!"

 

 

december 2015 - Petra en Pascal "Wij gaan in oktober trouwen maar konden maar geen leuke trouwkaarten vinden totdat wij bij toeval jullie Save the date kaarten tegen kwamen. Wat zijn we daar blij mee! Eindelijk eens iets origineels. En wat leuk dat je de kaarten zelf eenvoudig kan aanpassen. De kwaliteit van het drukwerk en het papier was ook nog eens heel mooi. De Save the date kaarten zijn inmiddels verzonden. Wij hebben ons ontwerp voor de trouwkaart ook al klaar staan in ons account en kunnen niet wachten om ook deze kaarten te bestellen."  

december 2015 - Saar "Dank, Dank, Dank! Wat een geweldige service, maar dat wisten we natuurlijk al. Voor de 2e keer ons geboortekaartje bij jullie besteld en we zijn wederom fantastisch geholpen door jullie. En ook op dit kaartje hebben we al weer veel leuke reacties gekregen. Echt een aanrader Studio Koekepeer!"  

november 2015 - Alex "Bedankt Studio Koekepeer voor het aanpassen van ons geboortekaartje. We hadden nogal wat wensen maar dat was voor jullie geen enkel probleem. Echt een super service en met een schitterend eindresultaat!"  

november 2015 - Sofie "We zagen bij de verloskundige één kaartje hangen van Studio Koekepeer wat er meteen uit knalde. Wat zijn wij blij dat we op deze manier bij jullie terecht zijn gekomen. Wat een geweldige service bieden jullie en wat zijn onze kaartjes mooi geworden! Bedankt!!"

oktober 2015 - Laura "We hebben de canvas in goede orde ontvangen. Hij is super!! Net als de kaartjes by the way. De reacties zijn er ook heel leuk op. Bedankt weer :-)"

oktober 2015 - Marijn van der Linden "Super service, mooie kaartjes, helemaal naar wens."

september 2015 - Wendy "Wat een leuke website hebben jullie! Ik heb ons geboortekaartje helemaal naar eigen wens kunnen aanpassen. Ik kan niet wachten om ze te bestellen!"

september 2015 - Maartje "Ik wil jullie nog even bedanken voor jullie snelle service en het aanpassen van de foto. De kaartjes van onze Tom zijn super geworden en we krijgen veel leuke reacties! Groetjes Maartje"

augustus 2015 - Leona Kuipers "Een super mooi kaartje!! Mooie en makkelijke site! Eenvoudig maken en bestellen. Service is echt uniek! Wij hadden internetproblemen.....maar door de snelle en goede service toch de kaarten de andere dag gekregen, zodat ze nog net voor het weekend verstuurd konden worden. Bedankt!!!"

augustus 2015 - Emilie "Bedankt voor het aanpassen van de achtergrond, de kaartjes zijn precies geworden wat we in gedachten hadden. Ook zijn we superblij met jullie advies voor het papiersoort. Als Saar nog eens een broertje of zusje krijgt dan komen we zeker terug!"

juli 2015 - Elise "Heel erg bedankt voor jullie hulp en advies bij het maken van onze geboortekaartjes, ze zijn echt heel mooi geworden!"

juni 2015 - Marinde "Bedankt voor jullie hulp, onze kaartjes zijn super geworden!

mei 2015 - Annelies "Al vele geboortekaarten gezien en bekeken maar die van jullie sprongen er meteen tussenuit. We konden niet wachten om ze te bestellen. En nu de geboortekaarten inmiddels ook al zijn verzonden, hebben we ook zoveel leuke reacties ontvangen op onze kaarten, ga zo door Koekepeer!"

mei 2015 - Simon en Anne "Bedankt voor alle hulp bij het maken van onze trouwkaarten, het is precies geworden wat we in gedachten hadden, wat fijn dat jullie zo met ons mee hebben gedacht."

april 2015 - Joyce "Alweer voor de derde keer bij jullie onze geboortekaartjes laten drukken. Ook deze derde keer hebben jullie ons weer geweldig geholpen." 

april 2015 - Denise "Heel erg bedankt voor jullie vlotte hulp! Onze geboortekaartjes zijn echt geweldig geworden en we krijgen ook zoveel leuke reacties! Echt top!"

 

maart 2015 - Chantal en Marcel "We waren op zoek naar originele trouwkaarten en die hebben we gevonden bij jullie. Wat we nog niet wisten was dat jullie ook nog eens zo'n geweldige persoonlijke service bieden. We wilden onze foto bewerkt hebben, dat was voor jullie geen enkele moeite. Ze zijn echt geweldig geworden onze trouwkaarten, bedankt Eva en Saskia!"

februari 2015 - Yvonne en Dave " Dit was de tweede keer dat wij onze geboortekaartjes bij jullie hebben besteld en wederom een top-service! Nog net voor 12 uur besteld en de volgende dag al in huis."

februari 2015 - Kim "We hebben onze geboortekaartjes binnen gekregen, wat zijn ze mooi geworden! Bedankt voor de goede service meiden!"

januari 2015 - Damara "Wat een supermooie kaartjes! We kunnen niet wachten!"

januari 2015 - Yvonne "Het was meteen duidelijk dat we de geboortekaartjes bij jullie zouden bestellen toen we ze zagen op de 9maandenbeurs. Welnu; het is inderdaad gelukt en o wat zijn we blij met het resultaat. Onwijs bedankt voor jullie advies en snelle reacties! Wij komen (hopelijk) zeker terug!"

januari 2015 - Patricia "Ik vind jullie servies super! Echt een vrolijke noot op de tafel. Nu de dinerborden nog!

december 2014 - Ylana "Ik ben zo onwijs blij met het geboortekaartje voor Timme. Als alleenstaande moeder kan ik wel wat hulp gebruiken met van alles en nog wat en zeker ook met het nemen van beslissingen ... over het juiste lettertype, wel of geen knuffelkonijntje. Wat een engelengeduld hebben jullie gehad en wat is het resultaat prachtig! Dank Eva en Saskia, ik ga nu even volop genieten van al die complimentjes die ik krijg voor dit superontwerp ;-)"

december 2014 - Dirk en Estha "Wij hebben drie keer geboortekaartjes bij jullie mogen bestellen voor onze drie dochters! Wat waren (en zijn) de kaartjes mooi! We hebben er supr leuke reacties op gekregen en wij zijn er nog steeds trots op. Bedankt voor jullie hulp en service." 

november 2014 - Lidewij "Ik kende Studio Koekepeer al van mijn dagelijkse kopjes thee ... en nu dan ook van de kaartjes! Wij zijn blij met onze trouwkaarten en krijgen er leuke reacties op. Top service en erg mooi geworden ook nog. Bedankt Dames van Koekepeer."

november 2014 - Petra "Het was echt leuk stoeien met ons geboortekaartje; op een goed moment hadden we er wel 15 in ons account staan. Natuurlijk moest er uiteindelijk toch een keuze gemaakt worden ... En dat is gelukt! We worden overspoeld met leuke reacties en we zagen in jullie 'gallerij' al dat 'ie prachtig staat tussen al het aanbod. Dank voor jullie hulp en advies (over gewicht er op wel of niet enzo :-)"

oktober 2014 -Lydia "Gaaaafff zijn ze geworden! Zo blij met jullie meiden van Studio Koekepeer. Het volgende geboortekaartj bestel ik zeker weer bij jullie. Heel graag zelfs!"

oktober 2014 - Lennart "Wat een superservice! Wij hadden best wat verzoeken met betrekking tot het geboortekaartje dat we hadden gekozen. Complimenten voor jullie geduld en zeer snelle reacties telkens weer. We zijn meer dan tevreden en hebben al enorm veel complimenten voor het geboortekaartje in ontvangst mogen nemen."

september 2014 - Diederik en Annelies "Goede service, mooie kwaliteit. We zijn erg blij met onze trouwkaarten en komen -hopelijk- ook terug voor onze geboortekaartjes!"

september 2014 - Alyssa "Dat het een geboortekaartje van Studio Koekepeer moest worden stond al vast. Jullie hebben het geboortekaartje van onze eerste - Tijmen - destijds al gemaakt en daar waren we erg tevreden over. Handig dat de ontwerptool er nu is zodat we steeds zelf aan de slag konden met het ontwerp en ook snel de bestelling konden plaatsen en ontvangen. Net als toen hebben we weer heel veel leuke reacties op het geboortekaartje gekregen."

augustus 2014 - Ingrid en Teun "We willen jullie nog even heel erg bedanken voor het advies over ons geboortekaartje. Inmiddels hebben we ze verzonden en er heel leuke reacties op gekregen. Met name het 'behangetje' op de achterzijde van het kaartje is heel goed tot z'n recht gekomen. We zullen jullie zeker aanbevelen!".

augustus 2014 - Marloes "Beste Eva en Saskia, De XL kaart is aangekomen hoor.
En ook deze zag er super uit!! De kaartjes zijn inmiddels verstuurd en de reacties zijn erg leuk!!
Dank jullie wel voor de goede service en het fantastische geboortekaartje van onze dochter!!"

augustus 2014 - Leontien en Dirk "Heel erg bedankt voor het meedenken. We zijn erg blij met de geboortekaartjes en hebben er super leuke reacties op ontvangen!"

juli 2014 - Simone "We hebben ze binnen: de geboortekaartjes van Timo zijn nóg mooier dan we dachten. We hebben er dan ook enorm veel gave reacties op gehad. Wat goed dat je tóch dat lijstje nog even hebt recht gezet voor ons, Saskia. We zijn je erg dankbaar. Het volgende geboortekaartje maken we zeker weer bij (en met) jullie.!"

juli 2014 - Vico en Laura "Onze trouwkaarten zien er ook in het echt heel mooi uit. We zijn heel blij met het eindresultaat en willen jullie ook via deze weg nog even heel erg bedanken voor het meedenken. Super service! En snel ook nog. Bedankt!"

juni 2014 - Daniëlle " Ik wil jullie bedanken voor de goede service.
Vind de trouwkaarten super mooi en door de sluitzegels en etiketten zien de enveloppen er ook mooi uit. Bedankt, Groetjes Danielle"  

mei 2014 - Joyce "Hallo studio Koekepeer! Nog even een berichtje om te zeggen dat we heel blij zijn met onze geboortjekaartjes en de manier hoe jullie met onze vraag zijn omgegaan! 
Erg fijn dat jullie zo snel contact met ons opnamen en dat we de foto nog konden wijzigen qua aantal pixels! Een dikke pluim voor jullie qua klantvriendelijkheid!!!"

mei 2014 - Leontien: "Hoi Eva en Saskia, We hebben de bestelling binnen: de kaartjes waren er gisteren al, de sluitzegels kwamen vandaag. Het ziet er allemaal weer heel mooi uit. Vanmiddag hebben we alles op de post gedaan, dus nu is het afwachten hoe iedereen het ontwerp vindt! Dank jullie wel voor de snelle service! Groetjes, Leontien"

mei 2014 - Hidde: "We hebben het geboortekaartje van onze tweede zoon ook weer via Studio Koekepeer ontworpen en besteld. Alweer heel veel leuke reacties gekregen op het ontwerp! Wat opvalt is dat het zo eenvoudig om het kaartje naar je eigen ideeën aan te passen. Superkwaliteit drukwerk en snelle service van Eva en Saskia. De kaartjes van onze derde worden ook weer hier besteld...;-"

april 2014 - Sanne: "Bij deze wil ik jullie bedanken voor de fantastische hulp die jullie mij hebben gegeven bij het geboorte kaartje voor mijn zoon Jop! Ook bij het maken van de canvas kreeg ik gelijk goeie hulp!!! En hij is gaaf geworden hoor! Daarom bedankt!!!
Verder wil ik jullie ook de eer mee geven dat ons (jullie) kaartje, kaartje van de maand is geworden in het blad WIJ jonge ouders van maart jongstleden...
We hebben er een plekje mee gewonnen in het blad en deze eer behoort ook zeker tot jullie!
Super bedankt"

april 2014 - Bernadette: "Hallo, onlangs heb ik twee proefdrukken aangevraagd. Eén daarvan hebben wij uitgekozen als geboortekaartje. Jullie hebben de allerleukste geboortekaartjes én site!!"

maart 2014 - Léon en Dide: "O wat zijn ze goed gelukt! Zo blij met onze uilenkaartje! Ongetwijfeld het mooiste ontwerp uit jullie collectie. Voor de allermooiste baby. Vinden wij dan hè ;-)? 

maart 2014 - Bert: "Goed opgelost! Onze kaartjes werden maar niet bezorgd. Toen bleek dat het pakketje bij de buren was afgeleverd ... Heel erg bedankt voor het uitzoeken, terug mailen en bellen en natuurlijk voor de supergave geboortekaartjes. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij onze vrienden. Ga zo door!"

maart 2014 - Esmeralda: "Wij hebben zo ontzettend veel complimenten gekregen over de geboortekaartjes, dat ik dat heel graag even aan jullie wilde melden Eva en Saskia! Bij deze! Heel veel dank voor jullie service en advies."

maart 2014 - Daan en Ida: "Wow zeg, ik was al fan van dat vrolijke servies van jullie, maar nu ga ik zeker aan de slag met zo'n mooi geboortekaartje uit de collectie. Wat een vrolijkheid!"

maart 2014 - Désiree:"Complimenten voor jullie supersnelle service, mooie collectie en prachtige kwaliteit. In het echt nog mooier, heel erg bedankt. Wij zijn blij en heel tevreden. Ga zo door!"

februari 2014 - Mariska: "Ik kan niet wachten tot we 'm écht kunnen bestellen. Hartstikke bedankt voor het meedenken en jullie supersnelle service Eva en Saskia! Ga zo door!"

februari 2014 - Manuela: "Graag wil ik jullie bedanken. Als klein kind droomde ik al van een moeder die me thuis op zou wachten met thee. Jammer genoeg heeft dit nooit zo mogen zijn maar zat ik eenzaam en alleen aan tafel met een glas water. Een eeuwigheid geleden, inmiddels ben ik zelf moeder van twee schoolgaande kindjes (7&4 ) en wat ik vroeger zo miste kan ik hen nu bieden. Gezellig een theepot op tafel als je uit school komt. Onze oudste vindt het geweldig! En niet alleen hij, alle vriendjes en vriendinnetjes die hier na school komen! Er is er nog niet 1 geweest die niets over de theepot zei!!! Twee weken geleden heb ik ook het suiker en melksetje aangeschaft het wordt steeds gezelliger aan tafel. Super. Het gevoel dat ik nu bemerk bij mijn kids is dat waar ik vroeger zo naar verlangde! Op deze manier krijg ik het alsnog! Daarvoor wil ik jullie graag bedanken, bij deze!"

januari 2014 - Sita: "Wat baalde ik toen ik er achter kwam dat we toch kaartjes te kort kwamen. En wat super snel zorgden jullie voor enkele extra exemplaren. Top service. En dat was eigenlijk steeds zo als ik weer eens advies nodig had bij mijn ontwerp #zwangerschapshormonen ;-). Thanks. "

januari 2014 - Daisy: "We hebben heel leuke reacties gehad op ons geboortekaartje. Wat zijn we er blij mee. Wij gaan jullie zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen. Heel veel succes met jullie supergave collecties!"

december 2013 - Marijn en Mark: "Bedankt voor de mooie kaartjes! In het echt nog mooier dan we dachten."

december 2013 - Isa en Leon: "Als in een snoepwinkel! Dat was het! Wat is het lastig kiezen tussen al die vrolijke geboortekaartjes. Na wat gepuzzel en hééél veel ontwerpwerk -leuk en handig trouwens- en een beetje advies van de mevrouwtjes Koekepeer waren we er uit. En inderdaad: bestellen is zo gedaan. Wel jammer dat dat wel werkt op een tablet, maar dan weer niet op een IPad. Gelukkig was ook de laptop mee naar het ziekenhuis en hebben we het snel kunnen regelen. Toen ik thuis kwam met Iris, lagen haar geboortekaartjes al op de deurmat. Super. Bedankt Eva en Saskia! Ga zo door!"

december 2013 - Marjon: "Heel goede service Studio Koekepeer! Toen bleek dat  er een paar geboortekaartjes een beetje beschadigd waren zijn ze zonder veel gedoe en mét excuses een dag later nageleverd. Dat is nog eens service, wij vertellen het verder! Bij deze!"

november 2013 - Dione: "Jullie hulpvaardigheid en service is toch naast die super leuke kaartjes ook een grote reden om voor de derde keer geboortekaartjes bij jullie te bestellen!"

november 2013 - Annette: "Dear Eva & Saskia. Thank you very much for sending the new Coffee-set! So quickly, thank you!Kind regards from Germany, greetings Annette".

oktober 2013 - Marcel en Madelon: "Die kaartjes van jullie, daar word je toch vrolijk van? Wij wel in elk geval. En niet alleen van die geweldige geboortekaartjes: ook van jullie super-service. Wij zijn meer dan tevreden!"

oktober 2013 - Danique: "Blij, blij, super blij met mijn geboortekaartjes! Toppie dames! Bedankt!"

oktober 2013 - Marichelle: "Tijdens mijn zwangerschap is het jammergenoeg niet allemaal heel goed gegaan. Die zware, onzekere tijd heb ik aardig weten op te vullen met het eindeloos schaven en spijkeren aan het geboortekaartje dat ik via jullie site heb gemaakt. Helemaal vrolijk werd ik ervan. En al helemaal van het eindresultaat. Heel erg bedankt Eva en Saskia, jullie hebben me erg geholpen."

september 2013 - Lisa: "Ik ben niet zo'n held met ontwerpen, maar op deze site is alles helemaal vanzelf gegaan! Ik ben erg blij met de geboortekaartjes en ga jullie zeker aanbevelen bij al mijn zwangere vriendinnen!"

september 2013 - Jelle en Nadia: "Wow! Bedankt! Voor de mooiste geboortekaartjes met de liefste mensen "achter het scherm" verwijs ik iedereen naar jullie door. Groetjes van Nadia, Jelle en Roos."

september 2013 - Yvanka: "Super bedankt voor de mooie geboortekaartjes. Erg mooie kwaliteit en jullie hebben ons echt goed geholpen. Ik weet jullie zeker te vinden een volgende keer. Liefs ook van Thijs ;-)"

september 2013 - Otto en Ineke: "Er is van alles te vinden op internet. Honderder sites struinden we af. En toen kwamen we bij Koekepeer. Wat een vrolijk en leuk aanbod! We maakten wel tien ontwerpen van ons geboortekaartje en schakelden jullie in voor advies. Dat was super. Inmiddels is Otto jr. geboren en zijn wij de trotse ouders van een prachtige zoon met een prachtige geboorteaankondiging. Bedankt dames!"

augustus 2013 - Lilan en Mark: "Trotse ouders van Eva! Bij onze zoektocht naar spraakmakende, kleurrijke geboortekaartjes waaren we, aangekomen op jullie site, al snel verkocht. Heel handig die tool, en wat zijn jullie goed bereikbaar én behulpzaam. Heel erg bedankt nog Saskia voor je hulp bij het geboortekaartje. Jullie zijn super!"

augustus 2013 - Berend: "Lieve dames Koekepeer. De geboortekaartjes voor Tijn zijn werkelijk prachtig geworden. Maar wat ons nog het meeste zal bijblijven is jullie lieve, zorgzame tips, hulp en services ... Want ja, eh, die hadden wij wel even nodig! Nooit een probleem voor de dames en dat is top! Heel veel dank nogmaals. Wij komen terug!"

juli 2013 - Mieke: "De geboortekaartjes voor onze Lieke zijn prachtig geworden! Dank voor jullie service en hulp bij het opmaken!"

juli 2013 - Annemarie: "Ik dacht ik laat t even zo weten; wat is het toch een super mooi servies! Ik heb al een mooie verzameling, maar deze weer aangevuld, dus ben nu in afwachting van de levering!!! Echt zool mooi! Ga zo door!!!"

 

 

juni 2013 - Bram: "Toen ik de site zag wist ik meteen dat wij hier ons kaartje gingen bestellen voor onze Bram jr! Kaartjes met aandacht, liefde en humor. Top!"

mei 2013 - Nieneke: "Erg goede service, erg blij! Ik kom terug! Enne .. fijn dat je me even hebt geholpen met het ontwerpen van het kaartje Saskia!

mei 2013 - Leatitia en Karel: "Hadden we dat maar eerder geweten! Eerst al op een andere site een kaartje gemaakt, maar toen kwamen we jullie tegen. Gelukkig konden we nog net op tijd een proefkaartje opvragen. De bestelling hebben we keurig binnen gekregen. Heel veel super reacties. Wij zijn blij! Bedankt!

mei 2013 - Ineke: "Zoon kwam veel eerder dan verwacht, dus ik was echt heel erg blij dat we die kaartjes al klaar hadden staan. Inderdaad zo gebeurd om ze verder in te vullen en te bestellen. En toen viel het pakketje ook nog eens de volgende dag al op de deurmat. Super hoor Koekepeertjes. Wij vertellen het verder aan familie en vrienden. Ga zo door en heel erg bedankt."

april 2013 - Jeroen: "Lieve dames van Sudio Koekepeer,
Wij genieten momenteel volop van onze deze week geboren dochter. De tweede! En ook voor de tweede keer is het kaartje van jullie afkomstig. Super mooi geworden, bedankt voor de altijd snelle service!!

maart 2013 - Yvalda & Harm: "Na een lange zoektocht naar het ideale geboortekaartje gelukkig jullie gevonden! Wat een supergave kaartjes! Wij kunnen niet wachten tot de kleine is geboren."

maart 2013 - Joske:"Wanneer komt het servies België veroveren? Kan niet wachten!!"

februari 2013 - Hannah & Levi: "Erg mooi geworden onze trouwkaarten, hartstikke bedankt voor de goede service, het meedenken en het uiteindelijke resultaat!".

februari 2013 - Jenny: "aanrader Studio Koekepeer!"

februari 2013 - Miranda: "Wat zijn wij blij met de geboortekaarten die we bij jullie bestelden! Super handig ook dat nieuwe systeem. We konden heel makkelijk onze aanpassingen door voeren en jullie waren snel behulpzaam als we een vraag hadden! Kortom, wij gaan het door vertellen! Tot de volgende keer ;-)"

januari 2013 - Madeleine: "Ik ben gevraagd! Mijn jaar kan nu al niet meer stuk ... Wij gaan trouwen! En niet zonder de geweldige trouwkaarten van Studio Koekepeer!"

januari 2013 - Theresia: "Hallo dames, Hartelijk dank voor de bemiddeling! Ik heb inmiddels contact gehad met de distributeur en het is prima opgelost! Echt een super service! Dank! Met vriendelijke groet"

december 2012- Esmee: "Afgelopen vrijdag vierde ik mijn verjaardag en mocht ik van veel mensen kadootjes krijgen en dan wel jullie Servies en nieuwe jaar agenda. Wat is en blijft het gaaf! :D"

 

december 2012 - Yda, Richard en Thijs: "Dank voor jullie super service. Wij hebben een prachtige zoon mét prachtige geboortekaartjes. Enorm veel dank!"

december 201 -  Nina: "Dames Koekepeer, waar zaten jullie? Ik heb het al die tijd zonder dat supermooie, te blije servies moeten doen ... Ben er zó blij mee!"

november 2012 - Alette, Han en Saar Podt: "Na de geboorte van ons prachtige dochtertje Saar ontvingen we zoals afgesproken de geboortekaartjes door jullie gemaakt. Hier hebben we erg veel leuke reacties op gekregen, na twee weken werden we zelfs gebeld door de verloskundigenpraktijk dat ons kaartje het "geboortekaartje van de maand" was geworden. Naast het in ontvangst nemen van een heerlijke taart hangt het kaartje nu ook ingelijst in de praktijk. Omdat jullie dit, net als ons, vast ook erg leuk nieuws vinden hierbij een foto van ons met de taart én met het kaartje. Bedankt voor jullie hulp en medewerking!"

november 2012 - Sipco en Monique Reekers: "Via via kwamen wij terecht bij Studio Koekepeer. We waren direct enthousiast over de stijl van de geboortekaartjes. Uiteindelijk hebben we een kaartje uitgezocht en besteld. En we zijn zeer tevreden over de samenwerking via e-mail en de snelle levering!"

oktober 2012 - Wilma: "bij deze wil ik mij aanmelden voor de nieuwsbrief, leuke spulletjes hebben jullie, ik heb het koekblik van peijnenburg van jullie sinds gisteren ben er helemaal verliefd op wat is ie leuk, en gezellig."

oktober 2012 - Maarten: "bestelling geplaatst! handig, die nieuwe website. Ben erg benieuwd naar de eerste opzet van ons geboortekaartje."

september 2012 - Jeanine: "bijzonder verrast door de prachtige geboortekaartjes die wij al zo snel mochten ontvangen vandaag! complimenten voor jullie vriendelijke en zeer snelle service. Wij gaan het door vertellen!"

september 2012 - Frouke: "dank voor de supermooie kaartjes! wij hebben er heel veel positieve reacties op ontvangen. Sara's geboortekaartje hangt overigens te pronken bij het consultatieburo, hartstikke leuk!"

september 2012 - Iris en Hans: "wanneer komen de voorraadpotten van jullie servies? We zijn onze trouw-kadolijst aan het samenstellen ;-)  De trouwkaarten hebben we natuurlijk al lang besteld bij jullie!"

september 2012 - Monique: "wowie! mooi die geboortekaartjes! kan niet wachten tot ik zwanger ben!"

september 2012 - Bas en Hannah: "ze zijn binnen! Studio Koekepeer, super bedankt voor alles! Saskia, jij bedankt in het bijzonder voor je engelengeduld met al onze wensen en aanpassingen. Het is dan ook het mooiste geboortekaartje van Nederand geworden ;-) Dank, dank, dank, ook namens Thijs"

 

Doe mee in de wereld van Studio Koekepeer!

Neem eens een kijkje op onze Facebook pagina en doe mee in de Wereld van Studio Koekepeer! We vertellen er regelmatig over het wel en wee in de Studio, onze interesses, leuke vondsten en tips op allerlei gebied. Ook wordt er regelmatig een leuke win-actie aangekondigd. En, het allerbelangrijkst nog, we vinden het hartstikke leuk om te weten wie jíj bent! Post eens een berichtje, stel een vraag, deel je mening en deel je allerleukste foto van bijvoorbeeld jouw recente Studio Koekepeer aanschaf! We kijken er naar uit!

 

 

 

Tweet mee!

We twitteren er regelmatig op los! Doe je mee? Kom, volg ons...

 

 

 

 

Pin it!

Onze inspiratie, belevenissen en bevindingen in beeld. Pinnen maar!

 

 

 

 

Let's go Instagram!

Bezoek onze Instagram pagina. Stay tuned!