Kraamkaartjes

Passende kraamkaartjes bij je geboortekaartjegratis persoonlijke proefkaart

Na de geboorte van zo'n lief klein wondertje valt er natuurlijk wat te vieren. Nodig je vrienden en familie uit voor een kraamfeest met deze vrolijke kraamkaartjes. De kraamborrelkaartjes zijn qua ontwerp zo opgemaakt dat ze passen bij de geboortekaartjes. Staat het kraamkaartje van jouw geboortekaartje er niet tussen laat het ons dan even weten. Wij voegen deze dan alsnog toe!

Tip: een kraamborrelkaartje is ook erg leuk om los te bestellen: maak er bijvoorbeeld een leuke uitnodiging van voor een kinderfeestje. Of kondig er je zwangerschap mee aan. 

Wist je dat wij je graag van dienst zijn bij het uitzoeken van een passend kraamkaartje? Heb je een mooi geboortekaartje gevonden, maar is er nog geen bijpassend kraamborrelkaartje? Aarzel niet en neem contact met ons op: info@studiokoekepeer.nl of bel 010 - 307 58 04. Wij maken het kraamborrelkaartje graag kosteloos voor je op en plaatsen het in jouw account zodat je er zelf verder aan kunt werken. Wist je dat je de eerste proefdruk van jouw kaartje gratis krijgt toegezonden? Gebruik code GPHAPPY.
Heel veel plezier met kiezen en ontwerpen en geniet van de zwangerschap!