Kraamkaartjes

Passende kraamkaartjes voor bij jullie geboortekaart

Na de geboorte van zo'n lief klein wondertje valt er natuurlijk wat te vieren. Nodig je vrienden en familie uit voor een kraamborrel met deze vrolijke kraamkaartjes. Onderstaande kraamborrelkaartjes zijn qua ontwerp zo opgemaakt dat ze passen bij de geboortekaartjes. Omdat onze geboortekaarten iedere week worden aangevuld met nieuwe ontwerpen, lukt het ons niet om de kraamborrelkaarten ook geheel up-to-date te houden. Staat het kraamkaartje van jullie geboortekaart er niet tussen laat het ons dan zeker even weten. Wij voegen deze dan alsnog kosteloos toe!gratis persoonlijke proefkaart

Door het geven van een kraamfeest zorg je er ook nog eens voor dat jullie zelf in alle rust van jullie lieve kleine kindje kunnen genieten.

Tip: Gebruik een kraamborrelkaartje ook om er bijvoorbeeld een leuke uitnodiging voor een "gender reveal party" of voor een kinderfeestje van te maken. Of kondig er je zwangerschap mee aan.

 
Wist je dat wij je graag van dienst zijn bij het uitzoeken van een passend kraamkaartje? Heb je een mooi geboortekaartje gevonden, maar is er nog geen bijpassend kraamborrelkaartje? Aarzel niet en neem contact met ons op: info@studiokoekepeer.nl of bel 010 - 307 58 04. Wij maken het kraamborrelkaartje graag kosteloos voor je op, en plaatsen het in jouw account zodat je er zelf verder aan kunt werken. Wist je dat je de eerste proefdruk van jouw kaartje gratis krijgt toegezonden? Gebruik code GPHAPPY.
Heel veel plezier met kiezen en ontwerpen en geniet van de zwangerschap!