Babyborrel kaartjes

Babyborrel kaartjes voor jullie kraamfeest passend bij de geboortekaart

Na de geboorte van zo'n lief klein wondertje valt er natuurlijk wat te vieren. Met deze onderstaande babyborrel kaartjes nodig je vrienden en familie uit voor jullie kraamfeest. De kraamborrelkaartjes zijn qua ontwerp zo opgemaakt dat ze helemaal passen bij de geboortekaart. Omdat onze geboortekaarten iedere week worden aangevuld met nieuwe ontwerpen, lukt het ons niet om de babyborrelkaarten ook geheel up-to-date te houden. Staat het kraamkaartje van jullie geboortekaart er niet tussen laat het ons dan zeker even weten. Wij voegen deze dan alsnog kosteloos toe!gratis persoonlijke proefkaart

Door het geven van een kraamfeest zorg je er ook nog eens voor dat jullie zelf in alle rust van jullie lieve kleine kindje kunnen genieten.

Tip: Gebruik een kraamborrelkaartje ook om er bijvoorbeeld een leuke uitnodiging voor een "gender reveal party" van te maken, of kondig er je zwangerschap mee aan.

 
Wist je dat wij je graag van dienst zijn bij het uitzoeken van een passend babyborrel kaartje? Heb je een mooi geboortekaartje gevonden, maar is er nog geen bijpassende kaart voor jullie kraamfeest? Aarzel niet en neem contact met ons op: info@studiokoekepeer.nl of bel 010 - 307 58 04. Wij maken het babyborrelkaartje graag kosteloos voor je op, en plaatsen het in jouw account zodat je er zelf verder aan kunt werken. Wist je dat je de eerste proefdruk van jouw kaartje gratis krijgt toegezonden? Gebruik code GPHAPPY.
Heel veel plezier met kiezen en ontwerpen en geniet van de zwangerschap!